Είχε βαρεθεί να Φαίνεται το Σουτιέν της. Μόλις δείτε ΠΩΣ κατάφερε να το Κρύψει, θα το δοκιμάσετε αμέσως κι εσείς! - Fanpage

Είχε βαρεθεί να Φαίνεται το Σουτιέν της. Μόλις δείτε ΠΩΣ κατάφερε να το Κρύψει, θα το δοκιμάσετε αμέσως κι εσείς!

Ο καιρός ανοίγει και πιθανόν να θέλετε να φορέσετε φορέματα στράπλες ή με ανοιχτή πλάτη. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω κόλπα, αντί να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα για ένα καινούριο σουτιέν που θα φορέσετε μία φορά.

1. Για ρούχα με ανοιχτούς ώμους

Πάρτε ένα ειδικό κλιπ για τις τιράντες του σουτιέν. Μπορείτε να το φορέσετε και από μπροστά.

2. Για ρούχα με ιδιαίτερη πλάτη

23

Ίσως έχετε δει ότι κυκλοφορούν σουτιέν από σιλικόνη που κολλάνε στο δέρμα, αλλά υπάρχουν και πιο σέξι εναλλακτικές. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σουτιέν χωρίς πλάτη. Δεν χρειάζεται να ξέρετε από ράψιμο και το σουτιέν θα είναι ακριβώς στο νούμερο σας. Δείτε οδηγίες εδώ.

3. Για ενίσχυση του στήθους

Βάλτε μια παραμάνα στις τιράντες του σουτιέν σας ακριβώς κάτω από τις ωμοπλάτες και το στήθος σας θα φανεί πιο εντυπωσιακό.

4. Όταν βγαίνει η μπανέλα

Με λίγη γάζα σε ταινία και λόγο ράψιμο μπορείτε να σώσετε το σουτιέν σας. Σπρώξτε την μπανέλα μέσα στο σουτιέν, κολλήστε το άνοιγμα με γάζα και περάστε λίγη κλωστή στο σημείο για να το στερεώσετε.

5. Φτιάξτε ένα στράπλες σουτιέν που προσφέρει στήριξη

24

Τα στράπλες σουτιέν δεν προσφέρουν και την καλύτερη στήριξη. Αν θέλετε ένα σουτιέν που να προσφέρει πραγματικά στήριξη, πάρτε ένα πολυμορφικό σουτιέν και βγάλτε τις τιράντες. Περάστε την άκρη της μίας τιράντας στην πλάτη και μετά περάστε την γύρω σας, κάτω από το στήθος και στερεώστε την άλλη άκρη στο πίσω μέρος. Έτσι το σουτιέν σας δεν θα γλιστράει.
Αυτά τα κόλπα θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα! Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο:

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: