Ο Καλύτερος Μπαμπάς του Κόσμου: Η Κόρη του γεννήθηκε ανάπηρη και δεν είχε Χρήματα για Καροτσάκι. Έτσι έφτιαξε ένα Μόνος του! - Fanpage

Ο Καλύτερος Μπαμπάς του Κόσμου: Η Κόρη του γεννήθηκε ανάπηρη και δεν είχε Χρήματα για Καροτσάκι. Έτσι έφτιαξε ένα Μόνος του!

Η Evelyn Moore έχει ήδη υπομείνει πολλά στη σύντομη ζωή της μέχρι τώρα. Όταν ήταν τεσσάρων μηνών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μια κακοήθη νόσο του νευρικού συστήματος. Μετά από οκτώ συνεδρίες χημειοθεραπείας, η Evelyn είναι σε ύφεση, αλλά ο όγκος την άφησε παράλυτη από το στήθος και κάτω…

Twitter/ALTNashville
Twitter/ALTNashville

Ο πατέρας της Evelyn, Brad, απλά θέλει η κόρη του για να είναι σε θέση να έχει παρόμοια ποιότητα ζωής όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, έτσι προσπάθησε να βρει μια αναπηρική καρέκλα για εκείνη. Αλλά οι αναπηρικές καρέκλες για μικρά παιδιά δεν είναι άμεσα διαθέσιμες και το κόστος του να αγοράσει μία κατόπιν παραγγελίας, είναι αστρονομικό. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει μία μόνος του.

Twitter/ALTNashville
Twitter/Ardoo Hoists

Ο Brad βρήκε την έμπνευση για την καρέκλα στο Pinterest. Χρησιμοποιώντας ένα ξύλο κοπής ως βάση, προσεκτικά τοποθετημένους τροχούς και ένα καρεκλάκι μωρού Bumbo, ήταν σε θέση να φτιάξει μια χαμηλού κόστους, φιλική προς τα παιδιά αναπηρική καρέκλα που είναι τέλεια για την Evelyn!

Twitter/Ardoo Hoists
Twitter/Ardoo Hoists

Credits: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: