Μην Πετάτε τις άδειες Κονσέρβες! Δείτε 10 Απίθανες Χρήσεις τους που θα σας Λύσουν τα Χέρια! - Fanpage

Μην Πετάτε τις άδειες Κονσέρβες! Δείτε 10 Απίθανες Χρήσεις τους που θα σας Λύσουν τα Χέρια!

Μην πετάτε τα παλιά κονσερβοκούτια σας, καθώς μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε. Δείτε παρακάτω 10 τρόπους, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην κηπουρική και πάρτε καταπληκτικές ιδέες!

Ετικέτες βοτάνων

Χρησιμοποιήστε τα καπάκια των δοχείων κασσίτερου, ως ετικέτες για τα βότανα στον κήπο σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να οργανώσετε καλύτερα τον κήπο σας και ταυτόχρονα να δώσετε μια όμορφη πινελιά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

1

Γλάστρες για το φράχτη

Χρησιμοποιήστε τσίγκινα δοχεία και γλάστρες και κρεμάστε τες στο φράχτη σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα, αν έχετε μικρή αυλή ή απλά δεν έχετε αρκετό χώρο. Μπορείτε επιπλέον να τα βάψετε, για να δώσετε μια άλλη αισθητική. Κάντε μερικές τρύπες στο κάτω μέρος, ώστε το νερό να μπορεί να φεύγει. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

2

Γλάστρα με κορνίζα

Μπορείτε στις γλάστρες για το φράχτη που δημιουργήσατε, να προσθέσετε μια κορνίζα και να δώσετε μια πιο όμορφη εικόνα στον κήπο σας.

3

Χαριτωμένα πλάσματα

Δημιουργείστε κάποια αξιολάτρευτα και χαριτωμένα πλάσματα με τα παιδιά σας και τοποθετήστε τα στην αυλή σας. Τα παιδιά σας θα τρελαθούν από χαρά! Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

4

Φανάρια πυγολαμπίδας

Κάντε μερικές τρύπες στα τσίγκινα δοχεία και φέρτε τη μαγεία στον κήπο σας, τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

5

Λουλούδι ταΐστρα

Φτιάξτε μια μοναδική ταΐστρα πουλιών χρησιμοποιώντας ένα παλιό δοχείο κασσιτέρου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

6

Τενεκεδάκια μορφές

Τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν με αυτό το κατασκεύασμα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

7

Επιτραπέζιες γλάστρες

Κάντε μερικές τρύπες στο κάτω μέρος από ένα τενεκεδάκι και γεμίστε το με νερό και χώμα. Είναι εξαιρετικά απλό!

8

Βάση ποτού

Ανοίξτε το πάνω μέρος από ένα τενεκεδάκι και κάντε μια τρύπα από την άλλη πλευρά για να προσθέσετε μια ράβδο για βάση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

9

Παλέτα για πολλές γλάστρες

Χρησιμοποιήστε μια παλιά παλέτα για παρατάξετε μαζί πολλές γλάστρες από δοχεία κασσιτέρου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

10

Αφήστε το σχόλιο σας: