Οίκος Ευγηρίας Μεταμορφώνει τις Πόρτες από τα Δωμάτια των Ασθενών με Άνοια για να τους Θυμίζουν τα Παιδικά τους Χρόνια! - Fanpage

Οίκος Ευγηρίας Μεταμορφώνει τις Πόρτες από τα Δωμάτια των Ασθενών με Άνοια για να τους Θυμίζουν τα Παιδικά τους Χρόνια!

Πάντα θέλατε να κάνετε ένα μέρος να μοιάζει περισσότερο σαν στο σπίτι σας; Λοιπόν, τώρα μπορείτε με τις «αληθινές πόρτες»!

Οι «αληθινές πόρτες», είναι αυτοκόλλητα στο μέγεθος κανονικής πόρτας που μπορεί κάποιος να τα κολλήσει για να διαμορφώσει την εξώπορτα του όπως εκείνος επιθυμεί.

Είτε είστε φοιτητής που θέλετε να διαμορφώσετε την είσοδο του δωματίου σας στην εστία, ή είστε ένα εγγόνι που θέλετε να βοηθήσετε τους παππούδες σας σε έναν οίκο ευγηρίας να αισθάνονται περισσότερο σαν το σπίτι τους, είναι αλήθεια ότι αυτή η ιδέα θα σας βοηθήσει πολύ. Μπορείτε να επιλέξετε είτε από την εκτεταμένη συλλογή από αυτοκόλλητα πόρτας ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας.

Αυτή η ιδέα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ανθρώπους με άνοια, γιατί αυτές οι προσαρμοσμένες πόρτες τονώνουν την μνήμη τους και βοηθούν στον προσανατολισμό, έτσι βρίσκουν πιο εύκολα τα δωμάτιά τους στις κλινικές.

Τι όμορφη ιδέα!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Credit: Boredpanda

Αφήστε το σχόλιο σας: