Πήρε ένα φτηνό Τραπέζι από το ΙΚΕΑ και άρχισε να του κολλάει Φωτογραφίες. Μόλις ΠΩΣ το Μεταμόρφωσε, θα Τρίβετε τα Μάτια σας! - Fanpage

Πήρε ένα φτηνό Τραπέζι από το ΙΚΕΑ και άρχισε να του κολλάει Φωτογραφίες. Μόλις ΠΩΣ το Μεταμόρφωσε, θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Συνήθως κρεμάμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες στον τοίχο. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μέρος που μπορούμε να τις τοποθετήσουμε. Ένα πολύ όμορφο σημείο όπου μπορούμε να εκθέσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας είναι το τραπεζάκι για το σαλόνι.

Θα χρειαστείτε:

-Ένα τραπεζάκι LACK από το IKEA (ή ένα τραπεζάκι με παρόμοιο μέγεθος)
-Περίπου 25 φωτογραφίες ή καρτ ποστάλ
-Πινέλο
-Κόλλα mod podge
-Εφημερίδα
-Ρητίνη χύτευσης
-Μπολ για ανακάτεμα
-Εργαλείο για την λείανση της επιφάνειας

Οδηγίες:

Το πιο δύσκολο αλλά και πιο διασκεδαστικό κομμάτι είναι η αρχή. Τοποθετήστε τις φωτογραφίες πάνω στο τραπέζι με τον τρόπο που θέλετε, ώστε να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια.

13

Αφού τις τοποθετήσετε με τον τρόπο που θέλετε, κόψτε τις άκρες των φωτογραφιών που περισσεύουν έξω από το τραπέζι, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να έχουν το ίδιο σχήμα με την επιφάνεια του τραπεζιού.

14

Τώρα σηκώστε κάθε φωτογραφία και περάστε με κόλλα την επιφάνεια του τραπεζιού. Τοποθετήστε προσεκτικά τις φωτογραφίες πίσω στην θέση τους. Μετά περάστε ακόμα μία φορά με το πινέλο mod podge πάνω από τις φωτογραφίες. Όταν τελειώσετε, αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

15

Όταν στεγνώσει η κόλλα, στρώστε στο πάτωμα κάτω από το τραπεζάκι εφημερίδες. Ετοιμάστε το μίγμα ρητίνης χύτευσης σύμφωνα με τις οδηγίες και ρίξτε το όλο στην μέση της επιφάνειας του τραπεζιού.

Με το εργαλείο λείανσης απλώστε την ρητίνη προς τις τέσσερις άκρες του τραπεζιού. Αν πέσει υγρό κάτω, σκουπίστε το προσεκτικά από τις άκρες του τραπεζιού. Μην ανησυχείτε για το πάτωμα, γιατί τυχόν σταγόνες θα πέσουν πάνω στην εφημερίδα.

16

Μετά από 24 ώρες οι φωτογραφίες σας θα έχουν ένα όμορφο, γυαλιστερό στρώμα προστασίας πάνω τους.

17

Αν θέλετε ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε γκλίτερ στην ρητίνη. Και φυσικά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρτ ποστάλ, χάρτες ή έργα τέχνης για να μεταμορφώσετε ένα συνηθισμένο τραπεζάκι σε κάτι μοναδικό!

Πώς σας φάνηκε?

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: