Πήρε μερικά Βότσαλα και τα Κόλλησε στο Μπάνιο της. Μόλις δείτε ΤΙ έφτιαξε, θα πεθάνετε από τη Ζήλια σας! - Fanpage

Πήρε μερικά Βότσαλα και τα Κόλλησε στο Μπάνιο της. Μόλις δείτε ΤΙ έφτιαξε, θα πεθάνετε από τη Ζήλια σας!

Κάποιος θα περίμενε να βρει ένα ντους καλυμμένο με βότσαλα μόνο σε ένα πανάκριβο σπα, σε ένα αρχοντικό ή σε κάποιο πολυτελές διαμέρισμα. Αυτό το πανέμορφο χαρακτηριστικό είναι πολύ ακριβό εάν θέλετε κάποιος επαγγελματίας να σας το κάνει.

Ωστόσο, με αυτόν τον απλό τρόπο, θα μπορέσετε να κάνετε οποιοδήποτε ντους να φαίνεται κομψό και στιλάτο.

3

Θα χρειαστείτε: 

Βότσαλα
Κόλλα για πλακάκια
Στεγανωτικό
Κονίαμα

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα υλικά σε οποιοδήποτε κατάστημα με οικοδομικά υλικά.

4

Οδηγίες:

Χρησιμοποιώντας την κόλλα, στερεώστε κάθε βότσαλο στη θέση του στον τοίχο. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο και υπομονή μέχρι το ντους να έχει καλυφτεί εντελώς. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε με διαλείμματα, αλλά στο τέλος θα νιώθετε πραγματικά περήφανοι.

Κάθε φορά που θα τελειώνετε ένα κομμάτι, εξομαλύνετε την επιφάνεια με το κονίαμα. Ανάλογα το πάχος της πέτρας, ίσως χρειαστεί να βάλετε αρκετά στρώματα, απομακρύνοντας ότι περισσεύει. Σαν τελευταίο βήμα, εφαρμόστε το στεγανωτικό για να μην αφήσετε την υγρασία να χαλάσει την κατασκευή σας.

Μπορείτε με την ίδια μέθοδο να αλλάξετε και το πάτωμα του μπάνιου ή αν είστε αρκετά φιλόδοξοι και ολόκληρο το μπάνιο! Παρόλο που είναι απλή, αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί πολύ χρόνο και υπομονή. Ωστόσο, όπως βλέπετε και στις εικόνες το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: