Πήρε μια Παλιά Παλέτα και αφαίρεσε τις 2 εξωτερικές σανίδες. Το αποτέλεσμα; Ο,τι Καλύτερο για το Μπαλκόνι σας! - Fanpage

Πήρε μια Παλιά Παλέτα και αφαίρεσε τις 2 εξωτερικές σανίδες. Το αποτέλεσμα; Ο,τι Καλύτερο για το Μπαλκόνι σας!

Τα βότανα όπως βασιλικός, η μέντα, το δεντρολίβανο ή ο μαϊντανός δεν είναι μόνο καλά για την υγεία μας: δίνουν επίσης σε πολλά διαφορετικά πιάτα μια υπέροχη γεύση. Στον κόσμο των καλλυντικών, χρησιμοποιούνται επίσης για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών, για παράδειγμα. Πόσο πρακτικό θα ήταν να έχετε πάντα τα αγαπημένα σας φρέσκα μυρωδικά όλα σε ένα ράφι; Είτε στον κήπο σας, στο μπαλκόνι ή τη βεράντα, αυτό το ράφι με βότανα μπορεί να συναρμολογηθεί μέσα σε λίγα απλά βήματα από μια συνηθισμένη παλέτα.

Θα χρειαστείτε:

  • λοστό
  • καρφιά
  • μερικά πλαστικά φύλλα
  • καρφωτικό χειρός
  • χαλίκι
  • χώμα
  • διάφορα βότανα
  • μπογιά για μαυροπίνακα

Κατ’ αρχάς, πάρτε το λοστό και αφαιρέστε τις δύο εσωτερικές ξύλινες σανίδες (αυτές που είναι λίγο στενότερες) από την παλέτα.

2

Τώρα γυρίστε την παλέτα, έτσι ώστε το κάτω μέρος είναι στραμμένη προς τα επάνω. Πάρτε τις δύο ξύλινες σανίδες που βγάλατε στο πρώτο βήμα και καρφώστε τις σε γωνία 90° όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

3

Βάψτε το μπροστινό μέρος της κατασκευής με μαύρη μπογιά για μαυροπίνακαι. Εδώ θα γράψετε ποια βότανα θα φυτέψετε αργότερα.

4

Μόλις έχετε δημιουργήσει την παλέτα σας (με τις γούρνες προς τα πάνω), ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το πλαστικό επίστρωμα. Σύρετέ το σε καθένα από τις τέσσερα γούρνες, πατήστε το στη θέση του και στη συνέχεια στερεώστε με ένα καρφωτικό χειρός.

5

Για το επόμενο βήμα, γενίστε τις γούρνες με χαλίκι μέχρι τη μέση.

6

Συμπληρώστε τον υπόλοιπο χώρο με χώμα για καθένα από τα τέσσερα φυτά.

7

Και τώρα μπορείτε να φυτέψετε τα βότανα της επιλογής σας σε κάθε μία από τις γούρνες.

8

Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει τα ονόματα των βοτάνων με κιμωλία στην μαύρη βαμμένη περιοχή του ραφιού.

9

Και είστε έτοιμες!

10

Credits: Cleverly

Αφήστε το σχόλιο σας: