Παίρνει ένα Παλιό Στυλό και ξεκινάει να Τυλίγει λίγο Σύρμα γύρω του. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Τρέξετε να το δοκιμάσετε! - Fanpage

Παίρνει ένα Παλιό Στυλό και ξεκινάει να Τυλίγει λίγο Σύρμα γύρω του. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Τρέξετε να το δοκιμάσετε!

Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό κόσμημα για την άνοιξη; Εδώ θα σας δείξουμε πως! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα στυλό, ένα καλό σύρμα για χειροποίητες κατασκευές και λίγο βερνίκι νυχιών.

Υλικά:

  • Σύρμα
  • Βερνίκι νυχιών
  • Ένα στυλό
  • Το κοκαλάκι ή το κόσμημα της επιλογής σας
  • Πένσα
  • Σφουγγάρι κουζίνας
  • Θερμόκολλα

Αρχικά, τυλίξτε το σύρμα γύρω από το στυλό πέντε φορές, αφήνοντας λίγα εκατοστά σύρματος ελεύθερα. (Αν θέλετε να φτιάξετε τετράφυλλα τριφύλλια, τότε απλά τυλίξτε τέσσερις φορές!)

1

Στη συνέχεια, βγάλτε το σύρμα και στρίψτε τις σπείρες δημιουργώντας … πέταλα λουλουδιών!

2

Έπειτα, προσεκτικά τοποθετήστε κάθε λουλουδάκι μέσα σε λίγο βερνίκι νυχιών, το οποίο έχετε περιχύσει σε ένα μικρό δοχείο.

3

Χρησιμοποιήστε όσα χρώματα θέλετε για τα λουλούδια σας και έπειτα τοποθετήστε τα σε ένα σφουγγάρι για να στεγνώσουν. Αφήστε τα εκεί για αρκετή ώρα, ώστε να σκληρύνουν.

4

Αν το στρώμα από βερνίκι που τα έχετε περάσει είναι πολύ λεπτό, βουτήξτε τα και πάλι. Όταν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, κόψτε το σύρμα που εξέχει.

5

Κολλήστε τα λουλούδια στο κοκαλάκι της επιλογής σας, με λίγη ζεστή κολλά.

6

Όποιο κοκαλάκι για τα μαλλιά και αν επιλέξετε, το αποτέλεσα θα είναι εκπληκτικό!

7

Και μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό χρωμάτων θέλετε στα λουλούδια…

8

Θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων! Θα ήταν υπέροχη ιδέα και σε σκουλαρίκια ή καρφίτσα. Είναι τέλειο για την άνοιξη!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: