14 πρωτότυπες και οικονομικές Ιδέες για να διακοσμήσετε το "ψυχρό" σας διαμέρισμα και να το μετατρέψετε σε μια ζεστή φωλίτσα! - Fanpage

14 πρωτότυπες και οικονομικές Ιδέες για να διακοσμήσετε το “ψυχρό” σας διαμέρισμα και να το μετατρέψετε σε μια ζεστή φωλίτσα!

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάμε την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού μας, έρχεται η στιγμή που αρχίζουμε να θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή. Και ακόμα κι αν η ανακαίνιση ενός σπιτιού φαίνεται υπερβολικά δαπανηρή ή αποθαρρυντική, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας εντελώς.

Μερικές φορές η ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να παράγει απίστευτα αποτελέσματα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές εύκολες λύσεις για να αλλάξετε τον χώρο όπου ζείτε!

14. Τραπέζι που φωτίζει στο σκοτάδι

1

Γιατί να πληρώνετε εξωφρενικά ποσά για έπιπλα σχεδιαστών όταν μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας με τη βοήθεια της σκόνης λάμψης και της ρητίνης; Βρείτε οδηγίες εδώ.

13. Διακοσμητικό κεφαλάρι

2

Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της κρεβατοκάμαράς σας με τη βοήθεια ενός μόνο στοιχείου: το κεφαλάρι. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα τόσο φανταστικό αντικείμενο μόνοι σας. Βρείτε πως να το φτιάξετε σε αυτό το άρθρο.

12. Εξάγωνα ράφια

3

Αν θέλετε να ανανεώσετε τους τοίχους σας, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να φτιάξετε μια ταπετσαρία, δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια καινοτόμα ράφια. Βρείτε οδηγίες εδώ.

11. Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι σας

4

Αν όταν επισκέπτεστε τα καταστήματα επίπλων σας πιάνει κατάθλιψη, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό κρεβάτι. Διαβάστε αυτό το άρθρο για λεπτομέρειες.

10. Μετατρέψτε μια συρταριέρα σε έπιπλο τηλεόρασης

5

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε εντελώς τα έπιπλά σας και να τα κάνετε αγνώριστα, αλλάζοντας ταυτόχρονα τον σκοπό λειτουργίας τους. Ακούγεται απίστευτο; Δείτε οδηγίες εδώ.

9. Κορνίζες στο μπάνιο

6

Η προσθήκη μιας μικρής λεπτομέρειας μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση ενός χώρου. Ποιος θα πίστευε ότι μερικές κορνίζες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε ένα μπάνιο;

8. Διακόσμηση ψυγείου

7

Ένα συνηθισμένο ψυγείο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε αριστούργημα εσωτερικής διακόσμησης! Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια κολλητική ταινία και χρυσό σπρέι.

7. Εντυπωσιακά μαξιλάρια

8

Θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να αγοράσετε καινούρια έπιπλα; Τα ζωηρά χρώματα σε αυτά τα μαξιλάρια μπορούν να βοηθήσουν! Βρείτε τα εδώ.

6. Διακοσμητικά τοίχου

9

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε το χώρο του σπιτιού σας με περισσότερη άνεση, απλά πράγματα όπως γυάλινα βάζα και λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν μια θαυμάσια λύση. Βρείτε οδηγίες εδώ.

5. Φανταστικά καπέλα φωτιστικών

10

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέα πράγματα όλη την ώρα, ειδικά όταν τα παλιά αντικείμενα είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να μετατρέψετε, για παράδειγμα, τα καπέλα των φωτιστικών του σπιτιού σας σε κάτι εξαιρετικό μέσα σε μόλις μισή ώρα. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως να το φτιάξετε.

4. Φωτίστε τους τοίχους

11

Αν δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σοβαρή ανακαίνιση, αλλά θέλετε να φωτίσετε τον χώρο σας, ξεκινήστε τοποθετώντας μερικά απλά αλλά εντυπωσιακά διακοσμητικά πάνελ. Δείτε εδώ πως να πετύχετε το συγκεκριμένο σχέδιο.

3. Αλλάξτε την διάταξη ενός δωματίου

12

Αν σκέφτεστε να χωρίσετε το μεγαλύτερο σας δωμάτιο σε 2 μικρότερα, δημιουργώντας έναν νέο τοίχο, ξεκινήστε με την προσθήκη παραβάν ή κουρτινών. Βρείτε τις συγκεκριμένες κουρτίνες εδώ.

2. Καρέκλες με στυλ

13

Θέλετε να δώσετε στο δωμάτιό σας κάποια ξεχωριστή πινελιά; Δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε στα καταστήματα σχεδιαστών όταν μπορείτε να μετατρέψετε μια συνηθισμένη πλαστική καρέκλα σε κάτι απίστευτα κομψό! Βρείτε εδώ οδηγίες.

1. Πολύχρωμοι τοίχοι

14

Αν ονειρεύεστε ζωηρούς πολύχρωμους τοίχους, μην φοβάστε να δοκιμάσετε τολμηρές λύσεις με ποικίλα σχέδια και μοτίβα, όπως αυτό.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: