7 Πολύτιμες συμβουλές που ΟΛΟΙ όσοι Φοράνε γυαλιά ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζουν - Fanpage

7 Πολύτιμες συμβουλές που ΟΛΟΙ όσοι Φοράνε γυαλιά ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζουν

Το να φοράει κάποιος γυαλιά μπορεί να τον κάνει μοδάτο, για πολλούς ανθρώπους όμως, είναι απλά μια αναγκαιότητα. Σίγουρα κατά περιόδους είναι αρκετά ενοχλητικό να τα φοράτε. Είτε θολώνουν, είτε γλιστράν από τη μύτη σας, είτε δεν ταιριάζουν σωστά στα μάτια σας, τα γυαλιά μπορεί να είναι μια ενοχλητική υπόθεση.

Ευτυχώς, η απαλλαγή από αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα με τα γυαλιά σας είναι εξαιρετικά εύκολη.
Αυτά τα 7 κόλπα θα αποβούν σωτήρια για όλους τους «γυαλάκιδες» εκεί έξω!.

1. Πως να μην θολώνουν τα γυαλιά σας

1

Αποτρέψτε τα γυαλιά σας από το να θολώνουν με ένα απλό τέχνασμα. Τρίψτε σαπούνι στους φακούς των γυαλιών σας και σκουπίστε τους με ένα πανί. Τα γυαλιά δεν θα θολώνουν πια!

2. Πως να μην γλιστρούν τα γυαλιά από τη μύτη σας

2

Βάλτε σκιά ματιών στη γέφυρα της μύτης σας, όπου στερεώνονται τα γυαλιά σας. Η γλίστρα είναι πια παρελθόν.

3. Βρείτε το σαμπουάν στο ντους χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία

3

Το ντους χωρίς γυαλιά σας κάνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τα σαμπουάν από τα αφρόλουτρα. Διευκολύνετε τη ζωή σας τοποθετώντας μια ταινία γύρω από το μπουκάλι του σαμπουάν ώστε να μπορείτε εύκολα να το εντοπίσετε.

4. Βρείτε εύκολα την θήκη των γυαλιών σας στο σκοτάδι

4

Αντί να ψάχνετε αδέξια για την θήκη των γυαλιών σας στο σκοτάδι, αγοράστε κάποια φωσφοριζέ ταινία και τοποθετήστε ένα κομμάτι της στη θήκη των γυαλιών σας. Έτσι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να εντοπίσετε τη θήκη.

5. Δημιουργήστε το δικό σας καθαριστικό φακών

5

Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, αναμείξτε 2 μέρη αλκοόλης με 1 μέρος νερού και 3 σταγόνες σαπουνιού. Δώστε στο μίγμα ένα καλό κούνημα, και είστε έτοιμοι! Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί, για να καθαρίσετε τους φακούς σας.

6. Αφαιρέστε τις γρατσουνιές με οδοντόκρεμα

6

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε μικροσκοπικές γρατζουνιές από τα γυαλιά σας. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στους φακούς και τρίψτε κυκλικά με ένα μαλακό πανί. Ξεπλύνετε την οδοντόκρεμα και τα γυαλιά σας θα είναι σαν καινούρια.

7. Χρησιμοποιήστε ένα τραπέζι για να ισιώσετε τα στραβά γυαλιά σας

7

Τοποθετήστε τα γυαλιά σας σε ένα επίπεδο τραπέζι για να μετρήσετε την ευθεία και τη συμμετρία των πλευρών. Ρυθμίστε τα έως ότου τα γυαλιά καθίσουν σε ευθεία και οι δύο πλευρές να στηρίζονται πάνω στο τραπέζι.

Αυτά τα κόλπα ένα θεϊκό δώρο για όποιον φοράει γυαλιά!

Credit: Homehacks

Αφήστε το σχόλιο σας: