8 Πολύτιμες Συμβουλές για να έχετε το Σπίτι σας πάντα Καθαρό και Συμμαζεμένο. Θα λύσουν τα Χέρια ΟΛΩΝ των Νοικοκυρών! - Fanpage

8 Πολύτιμες Συμβουλές για να έχετε το Σπίτι σας πάντα Καθαρό και Συμμαζεμένο. Θα λύσουν τα Χέρια ΟΛΩΝ των Νοικοκυρών!


Η οργάνωση αποτελεί την μισή δουλειά όσον αφορά στην παραγωγικότητα. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο από το καθάρισμα του σπιτιού, τότε αξίζει να δημιουργήσετε έξυπνα συστήματα για να διατηρείτε τα πράγματα σας τακτοποιημένα. Τα παρακάτω 8 κόλπα θα κάνουν πιο εύκολο το καθάρισμα του σπιτιού σας.

1. Συμμαζέψτε τα καλώδια κάτω από το γραφείο σας

Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι το κάτω μέρος του γραφείου σας: βιδώστε 4 γαντζάκια στο κάτω μέρος του γραφείου και κρεμάστε ένα καλάθι για τα καλώδια, αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει και το πολύμπριζο σας. Όλα τα καλώδια και τα φυς θα μπουν μέσα στο καλάθι. Επιτέλους, το πάτωμα σας θα είναι καθαρό!

1

2. Γρήγορη και εύκολη λύση για να μην γλιστράνε τα χαλιά

Για να μην γλιστράνε τα χαλιά σας, μπορείτε να τα στερεώσετε στο πάτωμα με αυτοκόλλητη ταινία βέλκρο.

2

3. Έχετε πάντα το τηλεκοντρόλ κοντά σας

Χρησιμοποιήστε λίγη ταινία βέλκρο για να έχετε πάντα όλα τα τηλεκοντρόλ σας σε ένα μέρος και να μην χάνονται.

3

4. Τέλος στα μπλεγμένα καλώδια

Αν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές των οποίων τα καλώδια μπλέκονται, τότε μπορείτε να πάρετε χάντρες perler και να τις περάσετε στα καλώδια σας, διαφορετικό χρώμα για κάθε καλώδιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τις χάντρες από την μία πλευρά για να περαστούν στα καλώδια.

4

5. Οργανώστε την ντουλάπα με τις προμήθειες

Αν θέλετε να τακτοποιήσετε κάπου την σιδερώστρα σας, τότε στερεώστε δύο μεγάλους γάντζους στον τοίχο μέσα στην ντουλάπα και κρεμάστε εκεί την σιδερώστρα σας.

5

6. Εξαφανίστε τις τσάντες και τις ομπρέλες

Στερεώνοντας στην ντουλάπα σας γάντζους σε σχήμα S μπορείτε να κρεμάσετε αντικείμενα που διαφορετικά θα βρίσκονταν σκορπισμένα στο σπίτι – τσάντες, ομπρέλες αλλά και αθλητικό εξοπλισμό, ακόμη και κλειδιά και κοσμήματα.

6

7. Στερεώστε τα διακοσμητικά σας

Αν σας αρέσουν τα διακοσμητικά κλαδιά, για παράδειγμα, απλά χρησιμοποιήστε αφρό πολυουρεθάνης για να τα στερεώσετε όρθια στο βάζο ή την γλάστρα σας.

7

8. Στερεώστε μεγαλύτερα αντικείμενα με λαστιχάκια

Αν έχετε παιδιά, τότε ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα. Αλλά ακόμα και χωρίς παιδιά, ξέρετε ότι κάποια αντικείμενα είναι δύσκολο να τα κρύψετε καλά. Μπορείτε να τα στερεώσετε κατευθείαν στο ράφι σας ή να τα δέσετε με καρφιά ή γάντζους χρησιμοποιώντας λαστιχάκια. Το καλύτερο είναι ότι είναι εύκολο να τα μετακινήσετε αν θέλετε να βγάλετε κάτι έξω.

8

Με αυτά τα απλά κόλπα μπορείτε να εξαφανίσετε την ακαταστασία και να γλιτώσετε πολύ χρόνο διατηρώντας το σπίτι σας τακτοποιημένο και άνετο!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: