8 Φανταστικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι ή την Αυλή σας χρησιμοποιώντας απλά Πλαστικά Κουτιά. Η 7η θα σας Ενθουσιάσει! - Fanpage

8 Φανταστικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι ή την Αυλή σας χρησιμοποιώντας απλά Πλαστικά Κουτιά. Η 7η θα σας Ενθουσιάσει!

Τα πλαστικά κουτιά είναι πολύ χρήσιμα σε ότι έχει να κάνει με την αποθήκευση και την μετακίνηση πραγμάτων. Μπορούν όμως να μας φανούν χρήσιμα και σε άλλες πλευρές της ζωής μας.

Δείτε 8 τέλειους τρόπους να τα χρησιμοποιήσετε που θα σας γλυτώσουν από πολύ κόπο και χρήμα!

Ιδιαίτερο κουτί παιχνιδιών

63

Είναι μία τέλεια προσθήκη για το σαλόνι σας! Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να το διακοσμήσετε ώστε να ταιριάζει με το στυλ του υπόλοιπου σπιτιού, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα το αξίζει! Δείτε αναλυτικά την κατασκευή εδώ.

Διακοσμητικά κουτιά

64

Με λίγο διακοσμητικό χαρτί, χαρτοπετσέτες, κόλλα και ψαλίδι θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε μέσα σε λίγη ώρα ένα τέτοιο πλαστικό κουτί σε έναν πανέμορφο αποθηκευτικό χώρο.

Κουτί για τα περιττώματα της γάτας

65

Δείτε αναλυτικά την κατασκευή εδώ.

Για την οργάνωση και την μετακίνηση των κοσμημάτων σας

66

Ιδανική ιδέα για όσες λατρεύουν τα κοσμήματα. Είναι συχνό φαινόμενο να μπλεχτούν μεταξύ τους και να μην λύνονται. Με αυτή την κατασκευή όμως δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα ξανά.

Θα είναι συνεχώς οργανωμένα και τακτοποιημένα. Απλά ανοίξτε μερικές τρύπες και περάστε μερικά γατζάκια. Διακοσμήστε το και εξωτερικά για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα!

Για την αποθήκευση των διακοσμητικών των Χριστουγέννων

67

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να έχετε πάντα οργανωμένα και ασφαλή τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δείτε αναλυτικά στο Craptastic.

Μικρό συντριβάνι κήπου

68

Μία εκπληκτική μεταμόρφωση. Δείτε αναλυτικά τα βήματα στο The Garden Glove.

Κουτί για τις κλωστές

69

Για όσες λατρεύουν το πλέξιμο, αυτή η ιδέα είναι ότι πρέπει. Θα χρειαστεί να κάνετε μόνο μερικές τρύπες στο καπάκι του κουτιού και είστε έτοιμοι.

Σπίτι για χάμστερ

70

Το χάμστερ σας θα μπορέσει να ζήσει μία πολυτελή ζωή σε ένα τριώροφο. Ακούγεται σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δείτε τον πλήρη οδηγό της κατασκευής εδώ.

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: shareably.net

Αφήστε το σχόλιο σας: