8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Fanpage

8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν!

Τα γκαράζ είναι ένα τέλειο μέρος αποθήκευσης και ασχολίας με διάφορα πρότζεκτ. Δυστυχώς όμως, πολλά γκαράζ δεν αξιοποιούνται στο μέγιστο και γρήγορα γεμίζουν με σαβούρα, χωρίς να υπάρχει καλά καλά χώρος για να κινηθείς.

Με αυτά τα 8 κόλπα, θα βάλετε το γκαράζ σας σε τάξη και πριν το καταλάβετε θα νιώθετε ότι έχετε άλλο ένα δωμάτιο στο σπίτι!

1. Αποθηκευτικά κουτιά στο ταβάνι 3 Χρειάζεστε μόνο μερικά κομμάτια ξύλο για να δημιουργήσετε τα κρατήματα για αυτά τα αποθηκευτικά κουτιά.

2. Χρησιμοποιείστε κρεμάστρα πετσέτας για να αποθηκεύσετε σακούλες σκουπιδιών. 4 Βαρεθήκατε να ψάχνετε για σακούλες σκουπιδιών; Με αυτό το κόλπο θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή που θα βρείτε μία.

3. Κρεμάστε τα ποδήλατά σας 5 Με αυτόν τον τρόπο θα είναι τακτοποιημένα και θα πιάνουν ελάχιστο χώρο.

4. Οργανώστε τον χώρο εργασίας σας. 6 Άμα δεν έχετε πάγκο εργασίας, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν, ο οποίος θα μεταμορφώσει πραγματικά τον χώρο. Καταλαβαίνοντας τι σκοπό εξυπηρετεί κάθε χώρος του δωματίου, θα σας βοηθήσει να τον κρατάτε τακτοποιημένο.

5. Μαγνητική κρεμάστρα 7 Τα περισσότερα εργαλεία έχουν μέταλλο σε αρκετά σημεία τος και αυτό το κόλπο αξιοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό τους για να τα κρατάει τακτοποιημένα και διαθέσιμα.

6. Χρησιμοποιείστε κουτιά 8 Αντί να αφήνετε τη σαβούρα να μαζεύεται, βάλτε τα πάντα σε επισημασμένα κουτιά. Θα είναι πιο εύκολο να μετακινηθούν.

7. Πετάξτε τα σκουπίδια… Κυριολεκτικά 9 Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές και κατάλοιπα, φτιάχνοντας ένα εξωτερικό χώρο για σκουπίδια και ανακυκλώσιμα.

8. Να το οργανώνετε κάθε μέρα 10 Εξασφαλίζοντας κάθε μέρα πως τα παπούτσια, οι ζακέτες, τα παιχνίδια και τα ποδήλατα είναι στη θέση τους, το γκαράζ σας θα παραμείνει τακτοποιημένο για όλη τη χρονιά.

Credit: wimp.com

Αφήστε το σχόλιο σας: