Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε! - Fanpage

Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!

Ο χώρος κάτω από τη σκάλα μερικές φορές φαίνεται κάπως τρομακτικός και συνήθως χρησιμοποιείται για αποθήκευση αντικειμένων, όπως ηλεκτρική σκούπα και χαλιά. Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει και να το μετατρέψει σε κάτι μαγικό; 

Μία μαμά το κατάφερε! Μετέτρεψε την τρομακτική αποθήκη κάτω από τη σκάλα σε κρυψώνα του Χάρι Πότερ. Η Κόρτνεϋ Μπόνετ είναι βιβλιοθηκάριος σε μια παιδική βιβλιοθήκη και λατρεύει τα βιβλία του Χάρι Πότερ. Και είχε μια καταπληκτική ιδέα για αυτό το μικροσκοπικό μέρος.

1

Με το που το είδε σκέφτηκε αυτό που κάθε θαυμαστής του Χάρι Πότερ θα σκεφτόταν: το δωματιάκι του Χάρι κάτω από τη σκάλα που τον κρατούσε η θεία του.

2

3

Η Μπόνετ είχε μια λαμπρή ιδέα: γιατί να μη μετατρέψει τον περίεργο χώρο κάτω από τη σκάλα σε ένα φόρο τιμής για τον αγαπητό σε όλους μικρό μάγο;

4
Έτσι και έκανε, και το μετέτρεψε σε κάτι φοβερό!

5

Η Μπόνετ δήλωσε στο BuzzFeed, “Το παρατήρησα για πρώτη φορά, όταν ήρθαμε να δούμε το σπίτι με τον μεσίτη πέρυσι, αλλά δεν τρελαινόμουν για το υπόλοιπο σπίτι…”

6

“Ο μεσίτης μας έφερε ξανά σε αυτό το σπίτι επειδή ο άντρας μου το λάτρεψε. Με έπεισε να το αγοράσουμε, αλλά αφού πρώτα συμφωνήσαμε να μετατρέψω τον χώρο κάτω από τη σκάλα αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ.”

Η Μπόνετ κόλλησε στους τοίχους αποσπάσματα από σελίδες από το πρώτο βιβλίο της σειράς, μαζί με αφίσες και άλλα πράγματα του Χάρι Πότερ.

7

Της πήρε συνολικά οχτώ μέρες να τελειώσει το έργο της, αλλά η Μπόνετ ακόμα δεν έχει τελειώσει το χώρο όπως αυτή θέλει.

8

“Λατρεύω τα βιβλία του Χάρι Πότερ και το διάβασμα,” δήλωσε η Μπόνετ. “Κάνω πολλές χειροτεχνίες στο σπίτι και σκέφτηκα γιατί όχι; Ποιο παιδί δε θα ήθελε τη δικιά του προσωπική κρυψώνα; Τα παιδιά μου λατρεύουν το δωμάτιο. Παίζουν κρυφτό και οι φίλοι τους όταν έρχονται για επίσκεψη του ρίχνουν μια ματιά.”

9

Ο άλλος λόγος που ανακαίνισε το δωμάτιο; Θέλει να περάσει στα παιδιά της την αγάπη της για τα βιβλία Χάρι Πότερ.

10

“Θέλω στα παιδιά μου να τους αρέσει το διάβασμα και να δουν τι αντίκτυπο μπορούν να έχουν τα βιβλία στη ζωή ενός ατόμου. Αυτή η σειρά πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή.” 

Credit: distractify.com

Αφήστε το σχόλιο σας: