Μάζεψε 150 ευρώ σε μονόλεπτα και δίλεπτα και άρχισε να τα κολλάει στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα; Θα σας συναρπάσει! - Fanpage

Μάζεψε 150 ευρώ σε μονόλεπτα και δίλεπτα και άρχισε να τα κολλάει στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα; Θα σας συναρπάσει!

Μια γυναίκα, άφησε τους πάντες έκπληκτους με την μοναδική ιδέα ανακαίνισης του πατώματος που είχε. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι αυτή η μυστηριώδης και δημιουργική γυναίκα, αλλά αν κρίνουμε από τα νομίσματα που χρησιμοποίησε στο πάτωμά της, μένει στις Η.Π.Α. Το όνομα που δηλώνει είναι «TonyaTooners» και ευτυχώς για εμάς, δημοσίευσε φωτογραφίες για να τις δει όλος ο κόσμος.

Η Tonya, είχε κουραστεί να βλέπει το παλιό της πάτωμα και αποφάσισε να το αλλάξει. Πήγε στην τράπεζα και σήκωσε 150 δολάρια σε κέρματα, τα οποία κουβάλησε στο σπίτι της μέσα σε τρεις σάκους καμβά. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει, ήταν να διαχωρίσει τα σκούρα νομίσματα από τα ανοιχτόχρωμα.

1

Ξεκίνησε δημιουργώντας ένα μοτίβο σκακιέρας στη μέση του δωματίου, κολλώντας τα νομίσματα κάτω με απλή κόλλα.

2

Βλέποντάς τα από μια άλλη οπτική γωνία, μπορείτε να δείτε ότι στην πραγματικότητα μοιάζουν περισσότερο με διαμάντια που εναλλάσσονται μεταξύ στο σκοτάδι και το φως.

3

Για τα περιθώρια του δωματίου, δημιούργησε ένα σχήμα ζιγκ – ζαγκ. Όπως μπορείτε να δείτε, τελείωσε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι την πρώτη μέρα!

4

Την επόμενη μέρα, οι εργασίες συνεχίστηκαν. Χρησιμοποίησε σφυρί, για να τα φέρει στο ίδιο επίπεδο. Έτσι, κατάλαβε ποια νομίσματα δεν είχαν κολλήσει σωστά. Τότε, ήρθε η ώρα για πολύ κόλλα, νομίσματα και τόνους υπομονής.

5

Η Tonya τα έκανε όλα να φαίνονται τόσο εύκολα, αλλά παραδέχτηκε ότι οι γωνίες ήταν πολύ δύσκολες και πήραν αιώνες.

6

Μόλις κατάφερε την πρώτη γωνία, οι άλλες της φάνηκαν πιο εύκολες.

7

Σε ένα σημείο, παρατήρησε ότι δεν είχε αρκετά σκούρα νομίσματα και έτσι χρησιμοποίησε ένα έξυπνο τέχνασμα.

8

Αγόρασε gel θείου από το διαδίκτυο και το χρησιμοποίησε για να δώσει σε μερικά νομίσματα πιο σκούρο χρώμα.

9

Κέρμα – κέρμα, το αριστούργημά της διαμορφώθηκε.

10

Για το χώρο ανάμεσα στο πάτωμα με τα νομίσματα και το ξύλινο δάπεδο, η Tonya χρησιμοποίησε υλικό πλήρωσης ξύλου.

11

Αυτό, γέμισε το κενό ομοιόμορφα, ήταν εύκολο να δουλευτεί και δεν ήταν πάρα πολύ ακριβό.

12

Κατά την τοποθέτηση του νέου της πατώματος, η Tonya παρατήρησε ότι η εμφάνισή του άλλαζε συνεχώς, ανάλογα με το πώς έπεφτε το φως.

13

Διάφοροι σχηματισμοί λάμψης και σκιάς, έφεραν στο δωμάτιο ζωή. Αυτό ήταν ακριβώς το αποτέλεσμα που περίμενε η Tonya.

14

Το τελικό βήμα, ήταν να σφραγίσει ολόκληρο το δάπεδο με εποξειδική, καθαρή επίστρωση, υλικό που αγόρασε από ένα τοπικό κατάστημα.

15

Εδώ είναι το πάτωμα, όπως έδειχνε μετά την εφαρμογή της επίστρωσης. Η Tonya δεν ήταν σίγουρη αν το ένα πέρασμα επίστρωσης θα ήταν αρκετό, αλλά τελικά ήταν.

16

Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι η Tonya ήταν πολύ συγκεκριμένη σχετικά με την πλευρά που τοποθετούσε το κάθε νόμισμα. Αυτό θα πει προσοχή στη λεπτομέρεια!

17

Επιτέλους τελείωσε. Είχε αρκετή δουλειά, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο!

18

Οπότε, εάν είστε ο τύπος που μαζεύετε πολλά κέρματα σε βάζο και δεν τα ξοδεύετε, μπορείτε να ξεκινήσετε να μαζεύετε και άλλα με σκοπό να δημιουργήσετε και σεις το δικό σας υπέροχο πάτωμα!

Credit: Cleverly

Αφήστε το σχόλιο σας: