Μην πετάτε τις παλιές σας οδοντόβουρτσες! – Δείτε 10 έξυπνους τρόπους για να τις ξαναχρησιμοποιήσετε στις δουλειές του σπιτιού - Fanpage

Μην πετάτε τις παλιές σας οδοντόβουρτσες! – Δείτε 10 έξυπνους τρόπους για να τις ξαναχρησιμοποιήσετε στις δουλειές του σπιτιού

Οι οδοντόβουρτσες δεν είναι χρήσιμες μόνο για την στοματική μας υγιεινή. Υπάρχουν πολλά μέρη στο σπίτι όπου μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Δείτε μερικές πρωτότυπες χρήσεις για τις παλιές σας οδοντόβουρτσες:

Φτιάξτε το ανοιχτήρι σας

Σταμάτησε να δουλεύει; Μάλλον από όλη την βρομιά που έχει μαζευτεί ανάμεσα στα γρανάζια. Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα σας για να τα καθαρίσετε.

73

Στερεώστε τον κότσο σας

Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα σας αντί για ξυλάκι για να στερεώσετε τον κότσο σας.

74

Καθαρίστε την καφετιέρα σας

Το μέρος που μπαίνει ο καφές στην καφετιέρα δεν καθαρίζεται εύκολα. Ωστόσο, με μια οδοντόβουρτσα το καθάρισμα γίνεται πιο απλό.

75

Τρίψτε το χείλος της τουαλέτας

Πάρτε έναν αναπτήρα και ανάψτε τον με απόσταση περίπου 2,5 εκατοστά κάτω από τις τρίχες της οδοντόβουρτσα σας και λυγίστε την κατά 90 μοίρες. Τώρα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τρίψετε το χείλος της τουαλέτας.

76

Τρίψτε την αλυσίδα του ποδήλατου σας

Πάρτε δύο οδοντόβουρτσες και ενώστε τις με ταινία όπως στην παρακάτω εικόνα. Βάλτε την αλυσίδα του ποδήλατου σας ανάμεσα του και γυρίστε τα πηδάλια για να καθαριστεί.

77

Μαλακώστε τις ακίδες

Βάλτε πάνω από μια ακίδα ένα μίγμα νερού με μαγειρική σόδα. Αφήστε το να κάτσει για μερικά λεπτά και μετά περάστε από πάνω την οδοντόβουρτσα προς την φορά από την οποία θέλετε να βγει η ακίδα.

78

Τρίψτε τους σοβάδες

Στερεώστε την κεφαλή μιας οδοντόβουρτσας σε μια βίδα και βάλτε την βίδα σε ένα τρυπάνι. Βουτήξτε την κεφαλή σε ένα μίγμα νερού με καθαριστικό και χρησιμοποιήστε την μαζί με το τρυπάνι για να καθαρίσετε τους σοβάδες.

79

Επιδιορθώστε μια ξεφτισμένη οδοντόβουρτσα

Βάλτε την μέσα σε καυτό νερό για 15 λεπτά.

80

Χτενίστε τις φύτρες

Ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με λακ και χρησιμοποιήστε την για να συμμαζέψετε τις φύτρες που πετάνε.

81

Απλώστε την βαφή για τα μαλλιά

Μπορείτε να απλώσετε την βαφή των μαλλιών σας με μια οδοντόβουρτσα, ειδικά αν θέλετε ανταύγειες.

82

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: