Παίρνει ένα Καλαμάκι και τυλίγει τα Μαλλιά της Κόρης του γύρω γύρω. Το Αποτέλεσμα; Θα το λατρέψουν Όλες οι Μανούλες! - Fanpage

Παίρνει ένα Καλαμάκι και τυλίγει τα Μαλλιά της Κόρης του γύρω γύρω. Το Αποτέλεσμα; Θα το λατρέψουν Όλες οι Μανούλες!

Τι πιο όμορφο από έναν πατέρα να περνά χρόνο με το κοριτσάκι του; Ένας πατέρας να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης του χρησιμοποιώντας χρωματιστά καλαμάκια!

Αυτός ο σούπερ-μπαμπάς δείχνει σε όλους έναν απλό τρόπο για τέλειες μπούκλες. Είτε το πιστεύετε είτε ότι όχι, το χτένισμα αυτό είναι πολύ οικονομικό! Και σε ποιον δεν αρέσει αυτό!

123

Στον Greg Wickherst αρέσει να δοκιμάζει νέα χτενίσματα στην 5χρονη κόρη του, Izzy. Γι’αυτό το φανταστικό χτένισμα χρειάζεται μόνο 2 απλά υλικά: μερικά πλαστικά καλαμάκια και μερικά μικρά λαστιχάκια για τα μαλλιά.

Είστε έτοιμοι;

Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σε τούφες – όσο πιο μικρές οι τούφες, τόσο πιο σφιχτές οι μπούκλες. Ξεκινήστε να τυλίγετε τις τούφες στο καλαμάκι σε απόσταση περίπου 2,5 εκατοστά από τα μαλλιά. Μόλις τυλίξτε όλη την τούφα, διπλώστε το καλαμάκι πάνω από τα μαλλιά. Μετά στερεώστε το με ένα λαστιχάκι.

124

Μόλις τυλίξτε όλα τα μαλλιά, βάλτε την κόρη σας για ύπνο. Όσο περιμένετε, η τεχνική αυτή θα κάνει τα μαγικά της στα μαλλιά.

125

Το επόμενο πρωινό βγάλτε ένα ένα τα λαστιχάκια και τα καλαμάκια από τα μαλλιά. Όταν τα βγάλετε, ανοίξτε τις μπούκλες με τα δάχτυλα σας (για περισσότερο όγκο). Έτοιμη! Υπέροχες μπούκλες με λίγο κόπο, καθόλου χρήματα και καθόλου θερμότητα!

126

Δείτε στο βίντεο όλα τα βήματα:

Credit: lifeaspire.com

Αφήστε το σχόλιο σας: