Τα κενά ανάμεσα στα κουφώματα είναι το πιο βρώμικο και αηδιαστικό σημείο στο σπίτι σας. Δείτε ΠΩΣ θα το κάνετε να Αστράφτει! - Fanpage

Τα κενά ανάμεσα στα κουφώματα είναι το πιο βρώμικο και αηδιαστικό σημείο στο σπίτι σας. Δείτε ΠΩΣ θα το κάνετε να Αστράφτει!

Όταν τα παράθυρα είναι λερωμένα, τα ανοίγετε πιο σπάνια για να μπει το φως. Τα συρόμενα παράθυρα και πόρτες είναι χρήσιμα και βολικά, αλλά βρομίζουν εύκολα. Το στενό κούφωμα τους δεν καθαρίζεται εύκολα. Έτσι, η βρομιά συσσωρεύεται.

103

Τα παράθυρα ανοίγουν πιο δύσκολα και η βρομιά τα κάνει να δείχνουν παλιά. Είναι σημαντικό να αερίζεται ο χώρος σας, γι’αυτο πρέπει να τα διατηρείτε καθαρά.

Αλλά το καθάρισμα τους είναι περίεργη υπόθεση. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να εξαφανίσετε την βρομιά και να κάνετε τα παράθυρα σας να λάμπουν.

104

Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά που κάνει αυτό το κόλπο! Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια σας. Το σπίτι σας θα λάμπει σε χρόνο μηδέν και θα θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπα σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες σας.

105

Είιτε έτοιμοι να μάθετε αυτό το πανεύκολο κόλπο; Θα χρειαστείτε δύο απλά υλικά. Ευτυχώς, η τεχνική είναι εύκολη – δεν θα σας κουράσει καθόλου!

106

Δείτε στο βίντεο αυτό το πανεύκολο κόλπο. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Credit: lifeaspire.com

Αφήστε το σχόλιο σας: