Τρεις Πανέξυπνοι Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει ΠΑΝΤΑ Υπέροχα! - Fanpage

Τρεις Πανέξυπνοι Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει ΠΑΝΤΑ Υπέροχα!

Όταν ένα σπίτι μυρίζει όμορφα, όσο γεμάτο κι αν είναι, μοιάζει πιο καθαρό. Όποιο άρωμα κι αν σας αρέσει, τα παρακάτω κόλπα σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα. Αυτά τα αρωματικά χώρου είναι οικονομικά (πιθανόν να έχετε ήδη όλα τα υλικά), φυσικά και φιλικά για τα παιδιά και τα κατοικίδια.

1. Λάμπα

83

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε εκχύλισμα βανίλιας και τρίψτε την πάνω σε μια λάμπα. Όταν ανάψετε το φως, η θερμότητα της λάμπας θα βοηθήσει να απλωθεί η μυρωδιά σε όλο το δωμάτιο.

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε λαμπτήρες πυρακτώσεως, πιθανόν το κόλπο να μην πιάσει καλά, γιατί οι λάμπες αυτές δεν θερμαίνονται πολύ.

2. Βαμβάκι

84

Βουτήξτε λίγα κομμάτια βαμβάκι σε εκχύλισμα βανίλιας και κρύψτε τα σε διάφορα σημεία σε όλο το σπίτι. Η μυρωδιά θα μεταφερθεί στα δωμάτια μέσω του αέρα.

Σημείωση: Η βανίλια μπορεί να αφήσει λεκέ. Τοποθετήστε το βαμβάκι σε σημείο που δεν σας πειράζει να λερώσει ή βάλτε από κάτω ένα κομμάτι χαρτί.

3. Φούρνος

85

Αυτό το κόλπο είναι τέλειο σε περίπτωση που έχετε ένα μπουκάλι βανίλια έτοιμο να λήξει. Ρίξτε την βανίλια που σας έχει μείνει σε μια κούπα που να μπαίνει στον φούρνο και ανάψτε τον φούρνο στους 150 για μία ώρα. Έτσι θα κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα!

Credit: hometips.cooktopcove.com

Αφήστε το σχόλιο σας: