Θάνος Μικρούτσικος: Τη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του

Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου, η κηδεία του θα είναι πολιτική.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 72 ετών. Ο Θάνος Μικρούτσικος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Metropolitan», έχοντας δίπλα του όλη την οικογένειά του. «Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ’ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ’ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει» έγραφε στο Facebook στις 8 Δεκεμβρίου.

Η είδηση της απώλειας του Θάνου Μικρούτσικου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο ενώ ο ΠτΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου αποτελεί, αναμφισβήτητα, μεγάλη απώλεια για την Τέχνη και τον Πολιτισμό μας γενικότερα. Και η απώλεια αυτή είναι τόσο περισσότερο επώδυνη, όσο έρχεται σε μιαν εποχή, κατά την οποία τέτοια κενά είναι πολλαπλώς δυσαναπλήρωτα».

« Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του» καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη δήλωση του για τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου.

Πηγή: lifo.gr

Related posts

Σε συναγερμό μεγάλη πόλη της Ελλάδας – Έκλεισαν οι δρόμοι, πανικός και κατάσταση εκτακτης ανάγκης

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα 22χρονο και 21χρονη

Εμφανίστηκε ο Βασίλης Παλαιοκώστας – Aνατροπή με την ληστεία «μαμούθ» στην Αττική