Kοντοσούβλι 120 μέτρων έφτιαξαν στην Αμφίκλεια μια μέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα

Με το κοντοσούβλι γίγας να κατέχει ξεχωριστή θέση στους αποκριάτικους εορτασμούς, η Αμφίκλεια ξεφάντωσε και φέτος.

Η προετοιμασία για το γευστικό κοντοσούβλι περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

Πρώτα πρέπει να μαζευτούν τα ξύλα που θα εξασφαλίσουν τη φωτιά.

Μετά να στρωθεί η ψησταριά των 120 μέτρων που θα ψήσει τα 800 κιλά κρέατος που χρειάζονται.

Τέταρτο και τελευταίο το φαγοπότι… Το αφήνουμε προς το παρόν στη φαντασία σας ώστε να καταλάβετε τι χάνεται όσοι δεν επιλέγετε Αμφίκλεια για τις Αποκριές!

Δείτε πολλές φωτογραφίες του Δημήτρη Καλπύρη από το γλέντι που στήθηκε στην Αμφίκλεια ΕΔΩ.

[lamiareport] [Δημήτρης Καλπύρης]

Πηγή

Related posts

«Κλείδωσε» η… τούμπα του καιρού με καταιγίδες – Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού

Οδηγός παρέσυρε και σκòτwσe την 32χρονη Χρύσα Τσομπανίδου – Την εγκατέλειψε και αναζητείται

“Το είχε πει στη γυναίκα του” Η αποκάλυψη στενού φίλου του Μπάλντοκ δύο εβδομάδες μετά τον χαμό του