Kοντοσούβλι 120 μέτρων έφτιαξαν στην Αμφίκλεια μια μέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα

Με το κοντοσούβλι γίγας να κατέχει ξεχωριστή θέση στους αποκριάτικους εορτασμούς, η Αμφίκλεια ξεφάντωσε και φέτος.

Η προετοιμασία για το γευστικό κοντοσούβλι περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

Πρώτα πρέπει να μαζευτούν τα ξύλα που θα εξασφαλίσουν τη φωτιά.

Μετά να στρωθεί η ψησταριά των 120 μέτρων που θα ψήσει τα 800 κιλά κρέατος που χρειάζονται.

Τέταρτο και τελευταίο το φαγοπότι… Το αφήνουμε προς το παρόν στη φαντασία σας ώστε να καταλάβετε τι χάνεται όσοι δεν επιλέγετε Αμφίκλεια για τις Αποκριές!

Δείτε πολλές φωτογραφίες του Δημήτρη Καλπύρη από το γλέντι που στήθηκε στην Αμφίκλεια ΕΔΩ.

[lamiareport] [Δημήτρης Καλπύρης]

Πηγή

Related posts

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 10χρονο παιδί – Κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο

Έρχεται ψυχρή εισβολή με χιόνια

Δημήτρης Σούρας – Ντέμη Γεωργίου: Πέθαναν από την ίδια αιτία! Τι είναι η βακτηριακή λοίμωξη που πρoκάλεσε τους θανάτoυς;