Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Πανίσχυρος σεισμός στην χώρα μας – Που Χτύπησαν τα πολλά Ρίχτερ

Ειδήσεις
VIDEOΑΠΙΣΤΕΥΤΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Konstantina S 14.03.2025 18:17
Konstantina S 14.03.2025 18:17
0

Σεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ καταγράφηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/3) στις 17:40, ανοιχτά της Κρήτης.

Το επίκεντρο της δόνησης

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 70 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Χρυσής Λασιθίου.

“Έρχεται τεράστιο κύμα χιονιά, ραγδαία επιδείνωση του Καιρού – Αυτές οι περιοχές θα “πνιγούν” στο χιόνι

Καλοκαιρινό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού μέχρι και το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αυτές οι περιοχές θα “πνιγούν” στο χιόνι

Ωστόσο, η νέα εβδομάδα ξεκινά με νέο ψυχρό κύμα που θα φέρει χιονοπτώσεις για δύο ημέρες, ενώ από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Η πρόγνωση του Greek Weather
ΣΑΒΒΑΤΟ(15/3): Απουσία των φαινομένων, με αραιές νεφώσεις και μουντάδα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης. Μικρή πιθανότητα να σημειωθούν από το μεσημέρι και μετά πρόσκαιρες λασποψιχάλες μόνο στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας. Η θερμή εισβολή θα κορυφωθεί με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει τους 24-25 και τοπικά τους 26 βαθμούς, ενώ τοπικά στη βόρεια Κρήτη θα φτάσει το θερμόμετρο τους 28 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι παραμένουν από νότιες διευθύνσεις(κυρίως νοτιοανατολικοί) και θα φτάσουν τα 4-6 και τοπικά στα δυτικά και τη βόρεια Κρήτη έως 7 μποφόρ. Προς το βράδυ οι άνεμοι τοπικά θα ενταθούν στο Αιγαίο και θα φτάσουν τα 7bf και στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Αυτό το τριήμερο τις βραδινές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι μαλακός θερμοκρασιακά, ωστόσο θα παρατηρούνται και ομίχλες κατά τόπους.

ΚΥΡΙΑΚΗ(16/3): Αναμένονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη χώρα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά και στη Μακεδονία/Θράκη μικρής όμως έντασης. Πιθανότητα και σε περιοχές της κεντρικής χώρας να σημειωθούν παροδικά τοπικές βροχές ή ψιχάλες. Γενικά όμως για τις περισσότερες περιοχές η ημέρα θα εξελιχθεί άνομβρη και με αφρικανική σκόνη που σταδιακά από τα δυτικά θα αρχίζει να καθαρίζει η ατμόσφαιρα λόγω των δυτικών ανέμων που θα στραφούν μέσα στην ημέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη δυτική και τη βόρεια χώρα και θα φτάσει τους 21-23 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο υδράργυρος θα παραμείνει κοντά στα ίδια επίπεδα και θα φτάσει τους 24-25 και κατά τόπους τους 26 βαθμούς. Στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι αρχικά σε νότιο ρεύμα παντού και μέσα στην ημέρα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4-5bf και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ. Στην βόρεια Κρήτη οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 8bf. Σε σταδιακή μικρή εξασθένηση των ανέμων από το μεσημέρι και μετά.

ΔΕΥΤΕΡΑ(17/3): Στην δυτική και τη βόρεια χώρα αναμένονται τοπικού χαρακτήρα βροχές μικρής γενικά έντασης. Μικρή πιθανότητα σε περιοχές της κεντρικής χώρας να σημειωθούν παροδικές τοπικές βροχές ή ψιχάλες. Προς το βράδυ θα αρχίσουν κάποιες περαιτέρω τοπικές βροχές στα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα και ο υδράργυρος θα σημειώνει πτώση. Στις περισσότερες περιοχές το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι άνομβρο με αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές. Προς σταδιακή εξασθένηση το κύμα αφρικανικής σκόνης μέχρι και το βράδυ και στην ανατολική χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 19-21 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές σε μικρή πτώση που θα φτάσει τους 22-24 βαθμούς και στη βόρεια Κρήτη τοπικά τους 25-26 βαθμούς. Οι άνεμοι από κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 4-6bf και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ(18/3): Έλευση ψυχρών αερίων μαζών στη χώρα που θα ρίξουν την θερμοκρασία αισθητά αρχικά στα κεντρικά και τα βόρεια. Ωστόσο περιμένουμε και φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και της βόρειας χώρας(που θα έχουν ιδιαίτερη έμφαση από την οροσειρά της Πίνδου και ανατολικότερα. Αναμένονται πιο τοπικού και παροδικού χαρακτήρα βροχές στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αρχικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι κυρίως βόρειοι βορειοανατολικοί στα ενισχυμένοι ιδιαίτερα στα ανατολικά και το Αιγαίο φτάνοντας τα 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ στα Πελάγη και στα δυτικά/Ιόνιο κυρίως ανατολικοί που θα φτάσουν τα 4-6 και πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση φτάνοντας που δεν θα ξεπεράσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 11-12 βαθμούς, στα δυτικά και τα νότια τους 15-17 βαθμούς και στα νότια νησιωτικά τους 18-20 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ(19/3): Τα φαινόμενα θα αρχίζουν να μετατοπίζονται κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική και τα προσήνεμα(κυρίως από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα) αλλά και στο νησιωτικό κομμάτι του Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι κρύοι βόρειοι βορειοανατολικοί θα αρχίσουν να ρίχνουν την θερμοκρασία και στα νότια, με τον υδράργυρο να φτάνει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 9-11 βαθμούς, στα δυτικά και τα νότια τους 12 με 14 βαθμούς, στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι από ίδιες διευθύνσεις και εντάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί.

ΠΕΜΠΤΗ(20/3): Τοπικά ασθενή φαινόμενα στα ανατολικά προσήνεμα και κυρίως στο νησιωτικό κομμάτι του Αιγαίου. Κρύος καιρός με την θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές να φτάνει τους 12-14 βαθμούς. Οι άνεμοι στα ανατολικά και το Αιγαίο παραμένουν ενισχυμένοι τοπικά ισχυροί στα Πελάγη.

Τη Παρασκευή 21/3 τάση εξασθένησης των τοπικών ασθενών φαινομένων που θα έχουν παραμείνει με υφέσεις και εξάρσεις στο Αιγαίο και να περιορίζονται εξασθενημένα τοπικά στη Κρήτη αλλά και εκεί μέχρι και το Σάββατο(22/3) θα υπάρξει βελτίωση και εκεί. Με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο σταδιακά από τις 21/3 και μετέπειτα και με τους ανέμους να εξασθενούν στο Αιγαίο. Επίσης κατά τόπους από αυτή την ψυχρή εισβολή θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά ορεινά/ημιορεινά κυρίως αλλά θα αρχίζει να υποχωρεί σταδιακά μετά τις 21/3. Η μακροπρόθεσμη τάση του καιρού δείχνει ότι θα κάνουμε με μαλακό καιρό θερμοκρασιακά την 25η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    16.12.2025 16:34
  • ΣΟΚ – Νεκpή γνωστή παρουσιάστρια. Καλό ταξίδι ψυχή μου, ήσουν τόσο νέα

    15.12.2025 00:07
  • «Κλείνουν» τα σχολεία την Τρίτη 16/12 – Ποιος ο λόγος

    14.12.2025 23:58
  • Νέα «εξέγερση» μετά τους αγρότες – Ποιο επάγγελμα ανακοίνωσε επ’αόριστον κινητοποιήσεις

    14.12.2025 23:50
  • Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε το γιατρό – Τι λέει ο ορθοπεδικός για την επίθεση

    14.12.2025 23:39
  • Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Η πληροφορία που κάνει τις αρχές να αισιοδοξούν για ευτυχή κατάληξη

    14.12.2025 23:31
  • Υπόθεση 33xpovoυ γιατρού: Μόλις το αποκάλυψε η μnτέpα του – «Μια μέρα πριν είχε..»

    14.12.2025 23:08
  • ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    14.12.2025 22:24
  • Αδιανόητη τραγωδία λίγες ώρες πριν το γάμο: Νεκρός σε δυστύχημα ο γαμπρός – Κατέρρευσε η νύφη μόλις της το είπαν

    14.12.2025 21:25
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Κρήτη: Βρέθnκε το αυτοκίνητο του 33xpovoυ γιατρού

    14.12.2025 21:13

Δημοφιλή

17.12.2025 16:10

5 λόγοι για να διαλέξεις προσεκτικά τον λογιστή σου

16.12.2025 16:34

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ...

14.12.2025 17:49

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

14.12.2025 17:28

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικός επίλογος με τη σορό που εντοπίστηκε – Είχε...

14.12.2025 17:13

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 16:29

Πρόστιμο 350 ευρώ για όσους δεν έχουν αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο...

14.12.2025 15:41

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ- Δείτε ποιος σκοτώθηκε πριν από λίγες ώρες

14.12.2025 15:16

Χαμός με Κωνσταντοπούλου LIVE σε εκπομπή της Χρηστίδου, αποχώρησε έξαλλη – «Είναι...

Πρόσφατα

18.12.2025 14:28

“Ο Γιώργος μου είπε…” Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτό που ξεστόμισε...

18.12.2025 13:54

Τι ξέρουμε για την ζωή του Stef του τραγουδιστή που κατήγγειλε τον...

17.12.2025 16:10

5 λόγοι για να διαλέξεις προσεκτικά τον λογιστή σου

16.12.2025 16:34

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ...

15.12.2025 00:07

ΣΟΚ – Νεκpή γνωστή παρουσιάστρια. Καλό ταξίδι ψυχή μου, ήσουν τόσο νέα

14.12.2025 23:58

«Κλείνουν» τα σχολεία την Τρίτη 16/12 – Ποιος ο λόγος

14.12.2025 23:50

Νέα «εξέγερση» μετά τους αγρότες – Ποιο επάγγελμα ανακοίνωσε επ’αόριστον κινητοποιήσεις

14.12.2025 23:39

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε το γιατρό – Τι...

14.12.2025 23:31

Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Η πληροφορία που κάνει τις αρχές να...

14.12.2025 23:08

Υπόθεση 33xpovoυ γιατρού: Μόλις το αποκάλυψε η μnτέpα του – «Μια μέρα...

14.12.2025 22:24

ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

14.12.2025 21:25

Αδιανόητη τραγωδία λίγες ώρες πριν το γάμο: Νεκρός σε δυστύχημα ο γαμπρός...

14.12.2025 21:13

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κρήτη: Βρέθnκε το αυτοκίνητο του 33xpovoυ γιατρού

14.12.2025 21:02

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Τι λέει...

14.12.2025 20:56

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ πεζός;

14.12.2025 20:50

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ

14.12.2025 20:37

Τραγωδία – Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 20:00

Νεκρός ο Βασίλης Γιαννόπουλος

14.12.2025 19:43

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τpαγικός επίλογος για την εξαφάνιση του – Κυvnγóς εντόπισε τη...

14.12.2025 19:23

Σοβαρό τροχαίο για τον Άρη Μουγκοπέτρο – Στο νοσοκομείο ο μουσικός

14.12.2025 18:38

Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί προκαλεί…

14.12.2025 18:27

Η διατροφή που «σώζει» τα νεφρά – Τι να κόψετε αμέσως και...

14.12.2025 18:16

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη

14.12.2025 17:49

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here