Το έκανε ξανά γιατί μπορεί: Ο Καραλής «πέταξε» στα 5.82μ. και έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 εξασφάλισε ο Εμμανουήλ Καραλής, αφού ξεπέρασε τα 5,82 στο επί κοντώ στο μίτινγκ στίβου του Γιόκριμ στη Γερμανία και «έπιασε» το σχετικό όριο για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Καραλής

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοικτό στίβο (ήταν 5,80μ. από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο), ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,71 και τα 5,82, όμως απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στα 5,91, παίρνοντας τελικά τη δεύτερη θέση.

Ο Πιότρ Λίσεκ ήταν πρώτος με το ίδιο ύψος, αλλά με καλύτερες συνολικά προσπάθειες, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Ματ Λούντβιγκ με 5,71.

Related posts

Φρίκη σε νηπιαγωγείο στους Αγ. Αναργύρους – Την ώρα του διαλείμματος έπιασε το παιδάκι από τη μέση

Είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι: Νεκρός γεωργός, τον καταπλάκωσε ο εκσκαφέας του την ώρα που έσκαβε

«Η πλάκα τελείωσε…» – Ο Πέτρος Κουσουλός απoκάλυψε αυτó που δεν περίμενε καvείς για την υπóθεση Μουρτζούκου