Τους τελείωσε με μια ανάρτηση η Γαρμπή: «215 σκουπίδια στη χωματερή που ονομάζεται κοινωνία»

Καίτη Γαρμπή: Η γνωστή τραγουδίστρια τα είπε όλα με μία φράση για τον βιασμό της ανήλικης στα Σεπόλια. Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και το κουβάρι να ξετυλίγεται σταδιακά, η πολύκροτη υπόθεση για τον βιασμό της ανήλικης έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο.

Καίτη Γαρμπή: Η οργισμένη ανάρτηση

Με μία οργισμένη ανάρτηση η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή τοποθετήθηκε για την αποτρόπαια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο, με τη 12χρονη στα Σεπόλια που έπεσε θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ενώ έχει συλληφθεί και η ίσια της η μητέρα για συμμετοχή στο κύκλωμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα τοποθετήθηκε για τη φρικτή αυτή υπόθεση με μία ανάρτηση στο Twitter όπου γράφει χαρακτηριστικά: «Ένας παιδεραστής μαστροπός με την εικόνα θεοσεβούμενου οικογενειάρχη. Μία «μάνα» προαγωγός στην πορνεία. 213 υποψήφιοι βιαστές-πελάτες. Σύνολο 215 ανθρώπινα σκουπίδια που κατά πως φαίνεται είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που κρύβονται στη χωματερή που ονομάζεται κοινωνία».

Related posts

Θοδωρής Κολυδάς: Όλα τούμπα από αύριο – Έρχεται “Ψυχρή Λίμνη” Δείτε χάρτη με τις περιοχές πού θα επηρεαστούν

Πέθανε στα 24 αγαπημένη ηθοποιός: Την είχαμε δει σε πολλές ταινίες και σειρές – Έπαιζε από 10 χρονών

Mηχανή τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός