Ηλικιωμένος 100 ετών κρατά το χέρι της ετοιμοθάνατης γυναίκας του για να εκπληρώσουν τον όρκο ότι «μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει» - Fanpage

Ηλικιωμένος 100 ετών κρατά το χέρι της ετοιμοθάνατης γυναίκας του για να εκπληρώσουν τον όρκο ότι «μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει»

Όταν ακούμε ιστορίες με ηλικιωμένα ζευγάρια, των οποίων οι γάμοι φαίνεται να διαρκούν για πάντα, θέλοντας και μη ανανεώνουμε την πίστη μας στον θεσμό του γάμου – κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό σε μια εποχή που οι διαλυμένοι έχουνε γίνει μόδα!

Πρόσφατα, μια χρήστης του Reddit, η RealLiveGirl, δημοσίευσε μια φωτογραφία του παππού της, ο οποίος είναι 100 ετών, να κρατάει το χέρι της 96χρονης γιαγιάς της, λίγο πριν το θάνατό της. Ήταν παντρεμένοι για 77 χρόνια!

Αυτή η φωτογραφία και τα πολύτιμα σχόλια από διάφορους χρήστες θα μας κάνουν να βρούμε το αληθινό νόημα της σχέσης μας με το σύντροφό μας…

«Οι παππούδες μου με μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μου επιτρέπουν να ζω μαζί τους. Είναι και οι δύο 74 ετών, και ήταν μαζί από τα 16 τους,» σχολίασε ένας χρήστης.

«Ο παππούς μου πάσχει από άνοια τον τελευταίο καιρό. Αλλά έχει κάνει τόσα πολλά για μένα όλα αυτά τα χρόνια… Εκείνος με έστειλε στο κολέγιο… Θα ήμουν ένα τίποτα χωρίς αυτόν…»

Ένας νεαρός άνδρας με ενθουσιασμό έγραψε, «σκεφτόμουν σε έναμιση χρόνο να κάνω πρόταση γάμου στην κοπέλα μου, αλλά τώρα δεν νομίζω ότι μπορώ να περιμένω τόσο πολύ.»

Ένας αναγνώστης που ήταν παντρεμένος για 24 χρόνια, δήλωσε ότι αισθάνθηκε μια αλλαγή μέσα του απ’ όταν είδε τις συγκινητικές φωτογραφίες.

«Απόψε η γυναίκα μου και εγώ είχαμε ραντεβού. Δεν συμβαίνει συχνά – μετά από 24 χρόνια γάμου καταλαβαίνετε, αλλά σήμερα το κανονίσαμε,» είπε ο χρήστης TorchTheRed.

«Ήταν οι συνήθεις ύποπτοι: τα χρήματα, οι πολλές ώρες εργασίας, τα προβλήματα. Πήρα μια κουβέρτα και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι. Μετά από 24 χρόνια γάμου βλέπετε ότι ο καναπές και ο σκύλος για συντροφιά είχαν γίνει βραδινή συνήθεια.»

«Τότε διάβασα αυτό το post,» συνέχισε. «Έβαλα το βραστήρα, έφτιαξα στη σύζυγό μου ένα φλιτζάνι τσάι και την ξύπνησα.»

Μια θετική έκβαση από την κοινοποίηση αυτής της φωτογραφίας ήταν το ότι ο αναγνώστης εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στη γυναίκα του και έλυσε τις διαφορές που είχε τον τελευταίο καιρό μαζί της.

Κάποιοι αναγνώστες δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τη δημοσίευση καθώς θεώρησαν ότι καταπατούσε την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων.

Αλλά οι περισσότεροι χρήστες εκτίμησαν τις φωτογραφίες.«Συχνά οι άνθρωποι δημοσιεύουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους ή των κατοικίδιων ζώων τους, οι οποίες δεν σημαίνουν τίποτα για τους άλλους, παρά μόνο για τους ίδιους» έγραψε ο χρήστης Summerie. «Αυτή η εικόνα δεν είναι σαν τις άλλες. Αυτή η εικόνα μιλάει σε μια παγκόσμια γλώσσα που όλοι μπορούν να καταλάβουν, αν όχι τώρα, κάποια άλλη μέρα όμως σίγουρα.»

Ελπίζουμε ότι αυτές οι εικόνες θα ανάψουν μια σπίθα στη σχέση σας.

Πάντα προκύπτουν προβλήματα στη σχέση μας με το σύντροφό μας, αλλά η ουσία είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ.

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: