Ήθελε να αναδημιουργήσει τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο instagram. Το αποτέλεσμα; Τραγικό..! - Fanpage

Ήθελε να αναδημιουργήσει τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο instagram. Το αποτέλεσμα; Τραγικό..!

Γεια σας … το όνομά μου είναι Norberto και είμαι έτσι:

1

Είμαι απαισιόδοξος, χωρίς αυτοεκτίμηση. Είμαι χοντρός, με σπυράκια, τα στήθη μου τρεμοπαίζουν όταν περπατάω, το διπλό μου πηγούνι δονείται όταν μιλάω και όλες αυτές οι ανασφάλειες με έχουν διαμορφώσει σε μια ήσυχη εικόνα αρνητικότητας.

Είχα αυτές τις ανασφάλειες από τότε που οι άνθρωποι έλεγαν ότι είμαι «παχύς και άσχημος». Αλλά μεγαλώνοντας ως Μεξικανός έμαθα να μην δείχνω τις αδυναμίες μου και έτσι αποφάσισα να κρατήσω τις ανασφάλειες μου κάπου βαθιά μέσα. Για το λόγο αυτό, δεν δημοσιεύω φωτογραφίες στο Instagram, γιατί δεν μου αρέσει το πώς φαίνομαι.

Έτσι, στην ώριμη ηλικία των 28 ετών, αποφάσισα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της αυτοεκτίμησης μου, κάνοντας κάτι τελείως εκτός του χαρακτήρα μου: πρόκειται να μιμηθώ πέντε φωτογραφίες από το Instagram του Κριστιάνο Ρονάλντο.

2

Γιατί ο Ρονάλντο; Λοιπόν, είναι ακριβώς το αντίθετο από μένα. Είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο Instagram με πάνω από 100 εκατομμύρια οπαδούς. Είναι ένας χαρισματικός, όμορφος, παγκόσμιος αθλητής, σούπερ σταρ που μοιάζει με έλληνα θεό.

Εγώ δεν μοιάζω με Έλληνα θεό. Έχω 665 μόνο οπαδούς. Δεν ανεβάζω φωτογραφίες και φορώ σκούρα χρώματα για να καλύψω τις ατέλειες μου.
Γιατί το κάνω αυτό; Λοιπόν, δεν έχω δει ποτέ φωτογραφίες από χοντρούς μελαχρινούς που ποζάρουν σαν τον Ρονάλντο. Θα το κάνω γιατί ζούμε μόνο μία φορά, έτσι;

Φωτογραφία 1: Τι κάνεις εσύ εδώ;

3

Εγώ:

4

Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Ρονάλντο έχει μια γλυκιά ματιά με τους κοιλιακούς του μέσα από το κομψό μπλουζάκι του. Εγώ, από την άλλη πλευρά, δίνω στον κόσμο την χοντρή κοιλιά μου με ένα φτηνιάρικο πουκάμισο.

Ειλικρινά προσπάθησα να κάνω την σέξι, σκοτεινή και μυστηριώδη ματιά του Ρονάλντο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε.

5

Φωτογραφία 2: Με λάδι μαυρίσματος.

6

Εγώ:

7

Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στην ταράτσα του κτιρίου που δουλεύω μετά από τη δουλειά για να αποφύγω τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ έβγαζα το πουκάμισό μου και έβαζα παντού λάδι. Καθώς ξάπλωνα σε μια πλαστική πολυθρόνα, σκεφτόμουν το πόσο θαυμάσιο είναι να είσαι Ρονάλντο. Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει όλα. Είναι σέξι, κερδίζει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ένα ωραίο σώμα που πιθανότατα εργάζεται σκληρά για να το διατηρήσει. Αν είχα τη ζωή του Ρονάλντο… Αλλά δεν είμαι ο Ρονάλντο. Είμαι … εγώ. Τρώω σα να μην υπάρχει αύριο και είμαι ένας από αυτούς που θεωρεί το περπάτημα για 15 λεπτά μια σκληρή προπόνηση.

Φωτογραφία 3: Η πόζα…

8

Εγώ:

9

Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία στο διαμέρισμά μου. Δεν ήμουν άνετος να το κάνω στην εργασία μου. Έβγαλα το σλιπ μου και να την η φωτογραφία.

Οι οδηγίες μου για αυτή ήταν να βάλει ο φωτογράφος το χέρι του στο μόριο μου για να μην φαίνεται.

Η στάση ήταν πολύ τέντωμα στην πλάτη και τα πόδια μου. Προσθέσα το ασπρόμαυρο φίλτρο και παρατήρησα ότι είχα ένα φρικτό μαύρισμα αγρότη. Επίσης, πιθανότατα θα έπρεπε να ξυρίσω τις τρίχες της μασχάλης μου.

Φωτογραφία 4: Κοιμάμαι με την κουβέρτα που έχει το όνομα μου.

10

Εγώ:

11

Ένας φίλος μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία. Παρατηρήστε την κουβέρτα με το όνομα μου. Όλα τα λεφτά!

Μπορείτε να δείτε το διπλό πηγούνι μου, τα στήθη μου και χοντρά μου μπράτσα. Μετάνιωσα για αυτή τη φωτογραφία. Δεν είμαι και τόσο ωραίος, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω.

Φωτογραφία 5: Είμαι έτοιμος για όλα.

12

Εγώ:

13

Για τελική φωτογραφία, επέλεξα αυτή που ο Ρονάλντο βρίσκεται στο γρασίδι δίπλα σε έναν όμορφο θάμνο γεμάτο κίτρινα λουλούδια. Και να ‘μαι!

Ο Ρονάλντο μοιάζει με έναν ουράνιο άγγελο που έπεσε κουρασμένος στη Γη για να κοιμηθεί σε ένα υπέροχο πρωινό της άνοιξης. Εγώ μοιάζω σαν να ξύπνησα μόλις και να είμαι ταλαιπωρημένος, σαν ένας εφιάλτης.

Αυτό ήταν. Τι έμαθα λοιπόν;

Τρία πράγματα:

14

1. Δεν είχα την αυτοεκτίμηση που ήλπιζα στο Instagram. Αντίθετα, παρά τα δυο θετικά σχόλια, έχασα 19 οπαδούς μέσα σε πέντε ημέρες.

2. Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι φυσικές. Κάθε φωτογραφία έχει υποστεί Photoshop.

3. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Πρέπει να καταπολεμήσω την αρνητικότητα μου και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Είμαι ένας απλός τύπος με πολλές ατέλειες και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το λίπος είναι ένα όμορφο πράγμα. Να είστε ο αληθινός εαυτό σας!

Credit: Buzzfeed

Αφήστε το σχόλιο σας: