Νορβηγός Αξιωματικός του Ναυτικού, που μοιάζει με Βίκινγκ, έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. - Fanpage

Νορβηγός Αξιωματικός του Ναυτικού, που μοιάζει με Βίκινγκ, έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο.

Ένας αξιωματικός του Βασιλικού Νορβηγικού Ναυτικού έχει γίνει viral στο Instagram χάρη στο γυμνασμένο του σώμα και τα μακριά ξανθά μαλλιά του. 

Ο Lasse Matberg, 30 ετών, θα γινόταν άξιος αντίπαλος του ηπερήρωα Thor, χάρη στη λιονταρίσια χαίτη του, τα γένια του και το τεράστιο ύψος του που φτάνει τα 1,98 μ.

Οι γυναίκες που θαυμάζουν τον Νορβηγό, που ζει στη πόλη Stavenger, λένε ότι μοιάζει με ένα σύγχρονο Βίκινγκ και έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 ακόλουθους στο Instagram.

1

2

Ο Lasse είδε τους θαυμαστές του να αυξάνονται από 500 σε χιλιάδες χάρη στις φωτογραφίες του.

Δείχνει τη σκληρή του πλευρά ενώ κόβει ξύλα, με τη λεζάντα: ‘Να πάω γυμναστήριο #gym ; Εννοείς να κόψω ξύλα; #wood? #norwegian #lifestylebrand.’

Δείχνει τους γυμνασμένους του μύες σε εφαρμοστά μπλουζάκια ή και χωρίς, που αναμφίβολα προσελκύουν ακόμα περισσότερες θαυμάστριες.

Αλλά ο Lasse δε φοβάται να δείξει και την ευαίσθητη πλευρά του. Σε μια φωτογραφία κρατάει αγκαλιά το μικρό του σκυλάκι.

3

4

5

6

Μιλώντας για τα σχόλια που λαμβάνει στο Instagram, ο ίδιος αναφέρει: ‘Θέλουν να με παντρευτούν ή μου ζητάνε να τις αφήσω έγκυες.’

Η χρήστης ha_karim σχολίασε: ‘Μοιάζεις με άγγελο,’ ενώ η rubidiopotasio του έγραψε: ‘Είσαι από αυτό τον κόσμο;;; Είσαι μήπως από την Άσγκαρντ; [φανταστικό βασίλειο του σύμπαντος των Κόμικς της Marvel],’

Και η Micha_Lofty δημοσίευσε: ‘Πιο Νορβηγός πεθαίνεις.’ Και η χρήστης Halexlolbowitz έγραψε: ‘Απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει’.

Και η HerbertNininger91 συμπλήρωσε: ‘Είναι Βίκινγκ!’

7

8

9

10

 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα του Lasse. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: