Όλη σας τη Ζωή ξυρίζεστε τις τρίχες του προσώπου σας με ΛΑΘΟΣ τρόπο. Δείτε πως είναι το ΣΩΣΤΟ! - Fanpage

Όλη σας τη Ζωή ξυρίζεστε τις τρίχες του προσώπου σας με ΛΑΘΟΣ τρόπο. Δείτε πως είναι το ΣΩΣΤΟ!

1. Είδος γενειάδας

1

Οι τρίχες του προσώπου στους άνδρες είναι ένας δείκτης του είδους ζωής που κάνουν. Ένα πλήρες, καθαρό ξύρισμα συχνά σημαίνει ότι εργάζεστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου απαγορεύονται τα μούσια. Οι μακριές γενειάδες, από την άλλη πλευρά, δείχνουν μια ζωή στην άγρια φύση.

2. Κάντε το σωστά

2

Εάν είστε από αυτούς που τους αρέσει ένα καλό, καθαρό ξύρισμα, τότε ίσως το κάνετε σωστά. Ίσως να νομίζετε ότι το κάνετε σωστά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το κάνετε πραγματικά;

3. Το κάνετε πολύ γρήγορα

3

Πόσο καιρό σας παίρνει να ξυρίσετε το πρόσωπό σας; Πέντε λεπτά; Μήπως βιάζεστε κάθε πρωί επειδή πάντα τρέχετε;

4. Κάντε το αργά

4

Το πολύ γρήγορο ξύρισμα μπορεί να προσβάλει το πρόσωπό σας. Πηγαίνετε αργά κατά το ξύρισμα. Έτσι δεν θα κοπείτε και το δέρμα σας θα είναι λείο.

5. Ξυριστείτε μετά το μπάνιο

5

Θα πρέπει να ξυρίζετε μετά το μπάνιο σας. Ο λόγος είναι ότι οι πόροι στο πρόσωπό σας θα είχαν χρόνο να ανοίξουν και να απορροφήσουν νερό. Όταν συμβεί αυτό, η γενειάδα σας είναι μαλακή.

6. Πλύνετε το πρόσωπό σας

6

Υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να κάνετε ντους πριν το ξύρισμα. Το ζεστό νερό θα αφαιρέσει το νεκρό δέρμα, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να κόψετε το πρόσωπό σας κατά το ξύρισμα.

7. Χρησιμοποιείτε βούρτσα ξυρίσματος

7

Οι βούρτσες ξυρίσματος μοιάζουν με κάτι από το παρελθόν. Η βούρτσα κάνει τον αφρό να εισχωρίσει σε κάθε μία από τις τρίχες του προσώπου για να σας διευκολύνει να έχετε πιο εύκολο ξύρισμα. Η βούρτσα αφαιρεί επίσης τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθά στην απολέπιση του δέρματος.

8. Μικρές κινήσεις με το ξυράφι σας

8

Οι μικρές κινήσεις με το ξυράφι σας θα σας δώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο ξύρισμα.

9. Επιμείνετε στις μικρές και όχι απότομες κινήσεις στη φορά της τρίχας

Επιλέξτε μικρότερες κινήσεις στις τρίχες που αναπτύσσονται προς την ίδια κατεύθυνση. Ξεπλύνετε καλά τη λεπίδα μεταξύ της χρήσης.

10. Προτιμήστε ξυράφι με πολλές λεπίδες

10

Ένα ξυράφι πολλαπλών λεπίδων είναι η καλύτερη επιλογή για ένα βαθύ και αποτελεσματικό ξύρισμα.

11. Αφήστε το θυμό σας όταν ξυρίζεστε

11

Τα θέματα θυμού δεν θα πρέπει να επηρεάσουν το ξύρισμα σας γιατί αλλιώς θα έχετε τραυματισμούς.

12. Προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές

12

Το δέρμα στο πρόσωπό σας είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να του δώσετε προσοχή και χρόνο για να συνεχίσει να δείχνει όμορφο. Εκτός από το χρόνο σας κατά το ξύρισμα, είναι επίσης καλό να είστε πιο προσεκτικοί γύρω από ορισμένες περιοχές στο πρόσωπό σας, οι οποίες είναι ακόμα πιο ευαίσθητες από άλλες. Αυτές περιλαμβάνουν την περιοχή του λαιμού, την περιοχή των χειλιών και το πηγούνι.

13. Αφήστε τις ευαίσθητες περιοχές για το τέλος

13

Ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των ευαίσθητων περιοχών είναι να τους αφήσουμε για το τέλος. Με αυτόν τον τρόπο, θα τις ξυρίσετε πιο προσεκτικά και καθαρότερα.

14. Το after shave δεν είναι καλό για το πρόσωπο

Δεν χρειάζεστε aftershave για να μυρίσετε καλά. Αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό σας είναι μια ενυδατική.

15. Μην πάτε κόντρα στην φορά των τριχών σας

Είναι καλύτερα να ξυρίζετε ανάλογα με το πού αναπτύσσονται οι τρίχες σας, όχι στην αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι θα αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Credit: Guff

Αφήστε το σχόλιο σας: