10 Τραγικά Λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ οι Άνδρες με το Ντύσιμο τους και "ξενερώνουν" τις Γυναίκες. Δώστε Βάση στο 6ο! - Fanpage

10 Τραγικά Λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ οι Άνδρες με το Ντύσιμο τους και “ξενερώνουν” τις Γυναίκες. Δώστε Βάση στο 6ο!

Κύριοι, η καλή εμφάνιση είναι στο χέρι σας! Δεν φτάνουν μόνο τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για να φαίνεστε στιλάτοι. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι ο τρόπος που τα φοράτε.

Δείτε 10 λάθη που κάνετε στο styling και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε:

1. Παντελόνια

1

Αποφύγετε τα παντελόνια, τα οποία είναι χαλαρά στο κάτω μέρος και καλύπτουν τα παπούτσια σας. Αυτό το ύφος φαίνεται ντεμοντέ, χαρακτηρίζεται από προχειρότητα και καταστρέφει την όψη των παπουτσιών σας.

2. Νούμερο πάνω ή νούμερο κάτω

2

Πολλές φορές διαλέγουμε το L νούμερο αντί για το Μ που είναι το μέγεθός μας. Διαλέξτε το σωστό νούμερο για σας και αν δεν σας εφαρμόζει κάτι σωστά αλλάξτε το.

3. Επιλογή κοστουμιού

3

Το χρώμα, η εφαρμογή και το υλικό έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Ακόμα κι αν πάρετε ένα έτοιμο κοστούμι, να πάρετε αυτό που σας ταιριάζει.

4. Πουκάμισο στο σωστό μήκος

4

Το επίσημο πουκάμισο θα πρέπει να μπαίνει μέσα. Το μήκος του γενικά, πρέπει να έρχεται μεταξύ της μέσης του φερμουάρ και του τελικού σημείου.

5. Αποχρώσεις

5

Φορέστε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας. Λάβετε υπόψη το μέγεθος και το σχήμα του προσώπου σας, ενώ επιλέγετε απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας.

6. Λαιμόκοψη V

6

Εξαρτάται από τον σωματότυπό σας, τον καιρό και την περίπτωση στην οποία το φοράτε. Γενικά τα μπλουζάκια με V-λαιμό, θα πρέπει να αποφεύγονται.

7. Λάθος γραβάτα

7

Εξαρτάται από τον σωματότυπό σας. Οι πολύ μεγάλη γραβάτα είναι ντεμοντέ. Η λεπτή ή στενή δεν φαίνεται καλά. Επιλέξτε τη σωστό ή μη φοράτε καθόλου.

8. Τσαλακωμένο πουκάμισο

8

Θα σας πάρει μόνο πέντε λεπτά. Σιδερώστε τα ρούχα σας!

9. Φοράτε πολλά χρώματα

9

Δεν ζούμε στο 1970. Συνδυάστε τα χρώματα σωστά ανάλογα την προσωπικότητά σας και την περίσταση.

10. Λάθος παπούτσια

10

Δεν έχετε ιδέα πόσο πονάνε τα μάτια των άλλων, όταν βλέπουν να φοράτε παπούτσια που δεν σας ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν με την περίσταση.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: