11 Διάσημοι μπαμπάδες που λατρεύουν όσο τίποτα τα παιδιά τους! - Fanpage

11 Διάσημοι μπαμπάδες που λατρεύουν όσο τίποτα τα παιδιά τους!

Οι διάσημοι άντρες συχνά πρέπει να συνδυάσουν τα γυρίσματα ή τις περιοδείες με τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής τους – την πατρότητα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα δύσκολο έργο. Αλλά οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι μουσικοί και οι αθλητές αποδεικνύουν ότι όλα είναι δυνατά.

Σας παρουσιάζουμε 11 διάσημους που συνδυάζουν τέλεια και το ρόλο του γονιού.

Chris Hemsworth

1

O Chris είναι πατέρας τριών παιδιών και διάσημος υπερήρωας Thor. Σύμφωνα με τη σύζυγό του Έλσα Πατάκι (Elsa Pataky), ο ηθοποιός αγαπά να μαγειρεύει γεύματα για τα παιδιά τους. Και δεν έχει σημασία αν μόλις επέστρεψε από την πρεμιέρα μιας ταινίας του.

David Beckham

2

Ο David, Βρετανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες στο Instagram, λατρεύει τα παιδιά του. Έχει τρεις γιους και μία κόρη, που όπως φαίνεται, είναι η αγαπημένη του μπαμπά.

Dwayne Johnson

3

Ο Johnson, Αμερικανός παλαιστής, ηθοποιός και πατέρας δύο κοριτσιών, η μία εκ των οποίων είναι ήδη ενήλικη. Η δεύτερη κόρη είναι ακόμα μωρό. Ο «The Rock» δημοσιεύει μαζί της συχνά φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας χαριτωμένες λεζάντες.

Mark Wahlberg

4

Εκτός από ηθοποιός είναι μουσικός, φιλάνθρωπος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχει δύο γιους και δύο κόρες. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του στο Instagram.

Orlando Bloom

5

Ο ηθοποιός μεγαλώνει τον 7χρονο γιο του και διασκεδάζει να βγάζει φωτογραφίες με το παιδί του.

Jensen Ackles

6

Ο Ackles δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης, τραγουδιστής και πατέρας τριών παιδιών. Στη σελίδα του στο Instagram, μπορείτε να βρείτε πολλές όμορφες φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο, στις οποίες ο Jensen παίζει με τη μεγαλύτερη κόρη του.

Mark Ruffalo

7

Ο ηθοποιός μεγαλώνει μαζί με τη γυναίκα του τρία παιδιά. Όλοι τους είναι ήδη αρκετά μεγάλοι. Ο Mark μιλά συχνά για την οικογενειακή ζωή και δημοσιεύει φωτογραφίες.

Neil Patrick Harris

8

Ο ηθοποιός μεγαλώνει δίδυμα, που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Ο διάσημος μπαμπάς δημοσιεύει συχνά στο Instagram φωτογραφίες των μικρών παιδιών του.

Chris Pratt

9

Ο «Star-Lord» σπάνια δείχνει τον γιο του δημόσια. Αλλά η σύζυγός του, η Anna Faris απολαμβάνει να μοιράζεται φωτογραφίες του γιου της και του συζύγου της στο Instagram και το Twitter.

Matthew McConaughey

10

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός βρίσκει χρόνο για να μεγαλώσει μαζί με τη σύζυγό του τα τρία τους παιδιά: δύο γιους και μία κόρη. Ο McConaughey μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών του μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, αφήνοντας τις λεπτομέρειες της ζωής τους μυστικές.

Ryan Reynolds

11

Ο Reynolds και στην πραγματική ζωή διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Στο Twitter, ο ηθοποιός γράφει τακτικά αστείες δημοσιεύσεις για τις δύο κόρες του. Αλλά ο Ryan και η σύζυγός του δεν μοιράζονται στο Instagram φωτογραφίες των κοριτσιών. Οι επίσημες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι ο ηθοποιός λατρεύει τα παιδιά τους.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: