Ο ανιψιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι σέξι, αριστοκράτης και εργένης - Fanpage

Ο ανιψιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι σέξι, αριστοκράτης και εργένης

 

Και επειδή η φύση αποστρέφεται το κενό, τη θέση του έως πρότινος περιζήτητου εργένη πρίγκιπα Χάρι, έρχεται να πάρει ο ανιψιός της πριγκίπισσας Νταιάνα, Λούις Σπένσερ.

Ο 24χρονος Λούις βέβαια δεν είναι γαλαζοαίματος, ανήκει, όμως, με την ευρεία έννοια στη βασιλική οικογένεια, είναι αριστοκράτης, σέξι και, το κυριότερο single.

Στο γάμο του πρίγκιπα πήγε με την μητέρα του και τις δύο από τις τέσσερις αδελφές του, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα ή αλλιώς αυτό που λέμε έκαψε καρδιές.

Τα δε μηνύματα στο twitter ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή: «Από τη στιγμή που δεν μπορώ πια να έχω τον πρίγκιπα Χάρι, τα μάτια μου είναι στον ξάδερφό του Λούις Σπένσερ»  ή «Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη. Επιτρέψτε μου να γίνω η κοπέλα σας» είναι ενδεικτικά σχόλια της έξαψης των κοριτσιών στη θέα του γοητευτικού νεαρού.

«Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη. Επιτρέψτε μου να γίνω η κοπέλα σας». Και τα σχόλια για τα μάτια του Louis Spencer συνέχισαν να πέφτουν βροχή.

Ο Λούις είναι λοιπόν ξαδελφάκι του Χάρι, το πιο μικρό παιδί του Έρλ Σπένσερ με την πρώτη του γυναίκα Βικτόρια. Οι γονείς του χώρισαν το 1997, τη χρονιά θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει κοντά στους συγγενείς του από την πλευρά της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα και προσπαθεί να επισκέπτεται συχνά τα ξαδέλφια του, όπως και ο Ουίλιαμ. Εξάλλου, όταν ο Λούις έκλεινε τα 21  Ουίλιαμ και Κέιτ ήταν κοντά του και ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν έγκυος στη Σαρλότ

Τέλος, όποια τον παντρευτεί θα μένει στο σπίτι του πατέρα του Λούις, του Δούκα Σπένσερ, το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό.

Κάποια στιγμή ο Λούις θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: