Ραγίζει Καρδιές: Ηλικιωμένος Και Χωρίς Οφθαλμούς Σκύλος Κατάφερε Να Βρει Μια Παντοτινή Οικογένεια - Fanpage

Ραγίζει Καρδιές: Ηλικιωμένος Και Χωρίς Οφθαλμούς Σκύλος Κατάφερε Να Βρει Μια Παντοτινή Οικογένεια

Η υιοθεσία ενός σκύλου είναι μια πράξη καλοσύνης, και αγάπης. Χωρίς αμφιβολία, τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν τον παράδεισο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Darrell Chulack που υιοθέτησε τον Rusty.

Μια σπάνια ασθένεια τους έκανε να του αφαιρέσουν τα μάτια, πίστεψαν ότι λόγω ηλικίας και της κατάστασής του δεν θα τον υιοθετούσαν. Ευτυχώς έκαναν λάθος.

Αυτή είναι η ιστορία του Rusty, ενός σκύλου που είχε μια δεύτερη ευκαιρία παρά την κατάστασή του και είναι ότι αυτός ο σκύλος του λείπουν και τα δύο μάτια.

Αυτό το λαγωνικό είχε “οπίσθια εξάρθρωση του φακού”, το οποίο με λίγα λόγια τον έκανε να χάσει την όρασή του και επίσης προκάλεσε επώδυνη φλεγμονή. Αυτός ήταν ο λόγος που η Humane Animal Rescue στο Πίτσμπουργκ αποφάσισε να αφαιρέσει την όραση και να ράψει τα βλέφαρα.

Θα τον έβαζαν για υιοθεσία και ακόμα κι αν ήξεραν ότι αυτό θα δυσκόλευε τη διαδικασία, τουλάχιστον οι άνθρωποι θα ήξεραν με τι θα είχαν να κάνουν.

Να σημειωθεί ότι ο Ράστι είναι ηλικιωμένος σκύλος, είναι 9 ετών και τώρα χρειαζόταν περισσότερη προσοχή από πριν, αλλά είναι τυχερός. Αποδεικνύεται ότι ο Darrell Chulack και η οικογένειά του πήγαν να τον επισκεφτούν αφού τον είδαν στο Facebook, η κόρη τον αγάπησε, οπότε πήγαν να τον δουν γρήγορα.

Η σύνδεση ήταν άμεση, τόσο που αφού μοιράστηκαν μια στιγμή, αποφάσισαν ότι ήταν ο τέλειος σκύλος για να τον πάρουν στο σπίτι τους.

«Ήρθε και άρχισε να μου γλύφει τα δάχτυλα και να κουνάει την ουρά του. Μου έλιωσε την καρδιά. Δάκρυα κύλησαν στα μάτια μου όταν τον είδα στο ρείθρο του. Ο Ράστι μπήκε στο δωμάτιο με την κόρη μου και εγώ, ξάπλωσα στο πάτωμα μαζί του για 15 λεπτά και δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου. Ο λόγος που υιοθέτησα τον Ράστι ήταν ότι είχε ήδη αρκετό πόνο και θλίψη στη ζωή του. Ήταν ένα ηλικιωμένο σκυλί με αναπηρία και η καρδιά μου δεν με άφηνε να τον αφήσω εκεί».

Δυστυχώς ο Ράστι δεν είχε τύχη να υιοθετηθεί στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι είχε καλή συμπεριφορά και αγάπη, η ηλικία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για όσους τον είδαν. Αλλά αυτό δεν θα είναι πλέον ανησυχητικό, γιατί θα το φροντίσουν με όλη την αγάπη που του αξίζει.

Καθώς είναι ηλικιωμένος, θα είναι από αυτούς που τους αρέσει να δίνει και να παίρνει χάδια, δεν χρειάζεται να βλέπει γιατί μπορεί να νιώσει ότι τον αγαπούν ό,τι του μένει από τη ζωή.

ΠΗΓΗ

Αφήστε το σχόλιο σας: