Αναρωτιέστε αν το ημιμόνιμο Μανικιούρ κάνει Κακό στα Νύχια; Η Αλήθεια θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Αναρωτιέστε αν το ημιμόνιμο Μανικιούρ κάνει Κακό στα Νύχια; Η Αλήθεια θα σας Σοκάρει!


Τα ημιμόνιμα μανό και το τζελ είναι τέλεια για μανικιούρ. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και είναι πανέμορφα. Άλλες γυναίκες τα λατρεύουν και άλλες απλά τα δοκιμάζουν μια φορά. Γιατί τόση σύγχυση; Κυκλοφορούν πολλές τρομακτικές ιστορίες για την διαδικασία του ημιμόνιμου.

Η ειδικός σε ζητήματα περιποίησης νυχιών Suzie από το Nail Career Education μας ξεδιαλύνει τις απορίες. Μαζί με τον επιστήμονα και βιομηχανικό σύμβουλο Doug Schoon λένε όχι στο ημιμόνιμο. Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο απλό.

Σίγουρα έχετε πάει σε ινστιτούτο νυχιών και έχετε δει τις αισθητικούς να περιποιούνται με βίαιο τρόπο τα νύχια των πελατισσών. Ίσως έχετε δοκιμάσει να κάνετε κάποια θεραπεία στα νύχια. Τα κοψίματα και τα σκισίματα είναι σίγουρο κομμάτι της διαδικασίας.

73

Ο Doug και η Suzie εξηγούν ότι αν το ημιμόνιμο γίνει, διατηρηθεί και αφαιρεθεί σωστά, τότε τα τεχνητά νύχια δεν θα κάνουν κακό στο φυσικό νύχι. Τι είναι σωστό, όμως; Για αρχή, δεν πρέπει να προκαλεί πόνο. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η αφαίρεση των νυχιών. Στα ινστιτούτα η δουλειά γίνεται γρήγορα και όχι με σωστό τρόπο.

Αυτό μπορεί να κάνει κακό στα νύχια και να τα αποδυναμώσει. Δείτε στο βίντεο την προσωπική μέθοδο της Suzie για την αφαίρεση του ημιμόνιμου και του τζελ. Δεν είναι γρήγορη, αλλά δεν θα σας προκαλέσει πόνο. Άλλο ένα πρόβλημα είναι η αρχική εφαρμογή του ημιμόνιμου. Ακούγονται ιστορίες για λοιμώξεις, σκισμένα νύχια και φλεγμονές.

Τα νύχια δεν πρέπει να λιμάρονται, αλλά να λειαίνονται με τον τροχό, πριν μπουν τα ψεύτικα νύχια. Αν η αισθητικός σας πιάσει την λίμα, τότε τρέξτε. Πολύ πιθανό να κάνει κακό στο δέρμα από κάτω. Επίσης, η συσκευή που στεγνώνει τα νύχια με το υπεριώδες φως δεν πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε λες και πήρατε φωτιά.

Για να διατηρήσετε τα νύχια σας, καθαρίζετέ τα τακτικά με ένα βουρτσάκι. Καθώς μεγαλώνουν, θα χρειάζεται να τα ανανεώνετε. Η αισθητικός σας έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωστή υγιεινή των νυχιών, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε το κομμάτι σας.

Αν τα φτιάχνετε μόνες σας, τότε ακολουθείτε τις οδηγίες της Suzie στο βίντεο. Αν ετοιμάζετε το δικό σας διάλυμα για μούλιασμα, τότε ζεστάνετε λίγο το μπουκάλι του ασετόν κάτω από καυτό νερό.

Εσάς σας αρέσει το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: