Βάζει στο χέρι της ΑΥΤΗΝ την σπιτική μάσκα χεριών και περιμένει. Μόλις την βγάζει, μένει άφωνη με το αποτέλεσμα! - Fanpage

Βάζει στο χέρι της ΑΥΤΗΝ την σπιτική μάσκα χεριών και περιμένει. Μόλις την βγάζει, μένει άφωνη με το αποτέλεσμα!

Ακούμε πολλά για διαφορετικούς τρόπους να καταπολεμήσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να βοηθήσετε το πρόσωπό σας αλλά υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος που χρειάζονται την φροντίδα και την προσοχή μας.

Πολλοί άνθρωποι δίνουν πολύ λίγη προσοχή στην φροντίδα των χεριών τους. Αλλά το πώς είναι τα χέρια μας αποκαλύπτουν το πόσο είμαστε.

Δείτε πώς να κάνετε τα χέρια σας να φαίνονται ξανά νέα:

53

Δεν θα χρειαστείτε κάποια επέμβαση ή προϊόντα ενάντια στην γήρανση. Απλά πάτε στην κουζίνα σας και βρείτε τα ακόλουθα συστατικά:

54

2 κ.σ γάλα
1 κ.σ χυμό αγγουριού
2 κ.σ σκόνη ζελατίνης
1/2 κ.γ μαγειρική σόδα

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα πλαστικό μπολ και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν μία παχύρρευστη κρέμα. Βάλτε το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάντε το για 12 δευτερόλεπτα στην πιο δυνατή ρύθμιση. Το μίγμα μετά θα είναι υγρό. Εάν υπάρχουν σβώλοι, ζεστάντε το ξανά.

55

Δείτε πώς να το εφαρμόσετε στα χέρια σας:

Χρησιμοποιήστε μία βούρτσα για να εφαρμόστε το μίγμα στα χέρια σας και αφήστε το να στεγνώσει.

56

Θα δημιουργηθεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από το χέρι που μετά από λίγο θα μπορείτε να το βγάλετε.

57

Όταν θα βγάλετε προσεκτικά την μάσκα, θα αφαιρεθούν και οι μικρές τρίχες.

58

Βάλτε την μάσκα τρεις φορές τον πρώτο μήνα. Μετά από αυτό, μπορείτε να την βάζετε πιο συχνά. Μετά από μερικούς μήνες, θα έχουν εξαφανιστεί όλες οι τρίχες στο πίσω μέρος του χεριού σας.

59

Δείτε γιατί είναι αποτελεσματικά αυτά τα συστατικά: 

Γάλα

Το γάλα κάνει τα χέρια μαλακά και απαλά. Μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα.

Χυμός αγγουριού

Περιέχει βιταμίνη Ε και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

Μαγειρική σόδα

Είναι πολύ χρήσιμη και εξουδετερώνει τα οξέα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, εξαφανίζει τις κηλίδες από το δέρμα. Εκτός από το να κάνει τα χέρια σας πιο νέα, αυτή η μάσκα θα τα καθαρίσει κιόλας.

Σκόνη ζελατίνης 

Η σκόνη αυτή είναι σημαντική για να δημιουργηθεί το διάφανο στρώμα πάνω από τα χέρια σας. Έτσι, τα υπόλοιπα συστατικά θα μπορέσουν να δουλέψουν πάνω στο δέρμα σας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τα βήματα:

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλά υλικά, στην άνεση του σπιτιού σας.

60

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα προϊόντα που κάνουν θαύματα ενάντια στις ρυτίδες, της κηλίδες και την ξηροδερμία. Το καλό με αυτά όμως είναι ότι είναι πολύ οικονομικά. Δοκιμάστε αυτή την μάσκα και θα μας θυμηθείτε!

Credit: healthhacks.be

Αφήστε το σχόλιο σας: