"Δεν ντρέπομαι για τις 2 καισαρικές μου, οπότε μην προσπαθείτε να με κάνετε να νιώσω άσχημα" - Fanpage

“Δεν ντρέπομαι για τις 2 καισαρικές μου, οπότε μην προσπαθείτε να με κάνετε να νιώσω άσχημα”

Είμαι μητέρα 2 υπέροχων αγοριών.

Και τα 2 μου παιδιά τα γέννησα με καισαρική και δεν το μετανιώνω στιγμή. Δεν ένιωσα ούτε μια συστολή ούτε έναν πόνο γέννας καμία στιγμή. Δεν μου έφεραν τα παιδιά μου στην αγκαλιά μου κατά παραγγελία ούτε σκόπευα να κάνω καισαρική για να μην πονέσω.

Όσοι με ρωτάνε να τους πω ιστορίες των τοκετών μου και πότε ένιωσα τον πρώτο πόνο, απαντώ πως δεν ένιωσα ποτέ τίποτα και κανέναν πόνο αφού είχα ήδη προγραμματίσει τις καισαρικές μου και ήξερα τι ώρα και μέρα θα γεννήσω.

Συνήθως μετά από μια τέτοια απάντηση με κοιτάνε περίεργα επειδή μάλλον περίμεναν να ακούσουν κάτι άλλο.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη λίγο πριν γεννήσω αντιμετώπισα κάποια προβλήματα επειδή το μωρό μου δεν είχε «κατέβει» αρκετά και για να το σώσουμε έπρεπε να κάνω καισαρική αντί να γεννήσω φυσιολογικά.

Το ίδιο συνέβη κ<αι στο δεύτερο μωράκι μου καθώς δεν είχε πάρει την σωστή θέση και έπρεπε να γεννήσω νωρίτερα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Και στις 2 μου εγκυμοσύνες η καισαρική απλά συνέβη.Όχι δεν ήμουν προετοιμασμένη να υποβληθώ σε χειρουργείο την επόμενη μέρα μετά το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό μου. Και όχι δεν είχα συνειδητοποιήσει πως όσο εγώ θα βρίσκομαι αναίσθητη στο τραπέζι της εγχείρησης δεν θα ακούσω το πρώτο κλάμα του μωρού μου. Ούτε κανόνισα αυτό το ραντεβού για να γεννήσω όποτε θέλω εγώ. Η καισαρική σε εμένα απλά συνέβη. Όπως συνέβη και συμβαίνει σε τόσες άλλες γυναίκες. Συνέβη για διάφορους λόγους.

Δεν θα νιώσω άσχημα επειδή απλά συνέβη γι’ αυτό μην με κάνετε να νιώθω άσχημα…

babyradio.gr – Λ.Ρ.

Αφήστε το σχόλιο σας: