15 Τραγικές εμπειρίες που θα Καταλάβουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες που Μοιράζονται το Ίδιο Κρεβάτι με έναν Άντρα! - Fanpage

15 Τραγικές εμπειρίες που θα Καταλάβουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες που Μοιράζονται το Ίδιο Κρεβάτι με έναν Άντρα!

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα τεστ σε μια σχέση είναι πόσο καλά μοιράζεστε ένα κρεβάτι. Ίσως ένα υπέρδιπλο κρεβάτι να είναι η καλύτερη λύση για ένα ζευγάρι. Διαβάστε 15 δυσκολίες που βιώνουν οι γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό τους:

1. Δε θα σε αφήσω να με αγκαλιάζεις όλο το βράδυ. Δε καταλαβαίνω πως το βρίσκει κανείς άνετο να μείνει αγκαλιά για παραπάνω από 5 λεπτά, χωρίς να νιώσεις μετά εγκλωβισμένος.

2. Έχω τη δική μου πλευρά στο κρεβάτι και δε θα σε αφήσω να μου τη πάρεις.

3. Δε μπορείς να κοιμηθείς πάνω στα χαριτωμένα διακοσμητικά μου μαξιλάρια. Έχω κανονικά μαξιλάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια για τα οποία έδωσα πολλά λεφτά.

4. Μου κάνει εντύπωση πόσες αντρικές τρίχες αφήνουν πίσω τους οι άντρες όταν σηκώνονται.

5. Ξέρω τι προσπαθείς να πεις όταν “κατά λάθος” με σπρώχνεις με τη στύση σου. Υπάρχουν πιο ευγενικοί τρόποι να μας πείτε να κάνουμε έρωτα! Όπως με λόγια!

6. Δε θέλω να παλέψω για το πάπλωμα.
Αν μου τα τραβήξεις και ξυπνήσω στις 3 π.μ. παγωμένη θα το πληρώσεις ακριβά.

7. Αν ξεκινήσεις να ροχαλίζεις, μπορεί να σου ρίξω σφαλιάρα στο πρόσωπο. Ξέρεις πολύ καλά ότι αν είσαι ξαπλωμένος μπρούμυτα ροχαλίζεις.

8. Ξαπλώνεις πάνω από το πανωσέντονο. Προστατεύει το κάλυμμα και είναι ωραίο και μαλακό, γι’ αυτό και το έχω αρχικά. d

9. Αν είμαστε αρκετά άνετα να μοιραστούμε ένα κρεβάτι, τότε είμαστε αρκετά άνετα να φιληθούμε το πρωί που έχουμε άσχημες ανάσες. Μη τρέξεις να βουρτσίσεις τα δόντια σου με αφήσεις να έχω μόνη μου πρωινή δυσάρεστη ανάσα.

10. Μου αρέσει να πιάνω όλο το κρεβάτι όσο και εσύ, αλλά δεν είμαι αγενής και δε θα το κάνω. Δε θα απλωθείς λοιπόν στο κρεβάτι μου σαν αστερίας. Αν το κάνει κάποιος αυτή είμαι εγώ!

11. Νιώθω λες και το σώμα σου μετατρέπεται σε καλοριφέρ όταν κοιμάσαι. Είχες κανονική θερμοκρασία τη μέρα και τώρα ξαφνικά νιώθω λες και ακτινοβολείς στους 50 βαθμούς Κελσίου στο κρεβάτι μου και με κάνεις να ζεσταίνομαι.

12. Αν με ξυπνήσεις πριν το ξυπνητήρι θα με μετατρέψεις σε τέρας για την υπόλοιπη μέρα. Αν ξυπνήσεις νωρίτερα πρώτος, μη με ξυπνήσεις πριν την ώρα μου.

13. Αν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι δε σημαίνει να το κάνεις ατελείωτα όλο το βράδυ.
Ο βραδινός ύπνος δεν αλλάζει επειδή κοιμάσαι εκεί.

14. Δε καταλαβαίνω γιατί βάζεις το πρόσωπό σου στο δικό μου μαξιλάρι, όταν έχεις το δικό σου
. Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό από το να ξυπνήσεις και να δεις κάποιον στο πρόσωπό σου.

15. Θα σε σπρώξω αν καταλάβεις το χώρο μου.
Μη ξεπερνάς τα όριά μου.

Credit: cosmopolitan.com

Αφήστε το σχόλιο σας: