Εάν η Απάντησή σας είναι 'ΝΑΙ' σε αυτές τις 5 Ερωτήσεις, τότε πρέπει να Πετάξετε αμέσως το Εσώρουχό σας! - Fanpage

Εάν η Απάντησή σας είναι ‘ΝΑΙ’ σε αυτές τις 5 Ερωτήσεις, τότε πρέπει να Πετάξετε αμέσως το Εσώρουχό σας!

Είναι παράξενο να συζητάει κανείς για τα εσώρoυχα του, αλλά είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να προσέχουμε για ιατρικούς λίγους. Αν δεν φοράτε τα σωστά εσώρoυχα, τότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο Dr Oz βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο για να καταλάβουμε αν τα εσώρoυχα μας μας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό: ένα τεστ. Με αυτές τις 5 απλές ερωτήσεις μπορείτε να καταλάβετε αν πρέπει να ξεφορτωθείτε κάποια από τα εσώρουχα σας.

1. Είναι πολύ φαρδιά;

13

Πιάστε τα εσώρoυχα σας από το λάστιχο και τεντώστε τα μερικά εκατοστά. Σας φαίνεται ότι το λάστιχο έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα από όταν τα αγοράσατε; Αν ναι, τότε είναι κακό σημάδι.

Η νέα τάση με τα ειδικά εσώρoυχα που μαζεύουν την περιφέρεια μας δυσκολεύει να καταλάβουμε αν έχουμε βάλει κιλά. Ωστόσο, τα εσώρουχα δεν λένε ψέματα. Αν, λοιπόν, το λάστιχο είναι πολύ χαλαρό, τότε μπορεί να σας προειδοποιεί για τα κιλά σας. Φυσικά δεν είναι σίγουρη απάντηση, γιατί μπορεί το εσώρουχο να είναι απλά παλιό.

2. Είναι το πίσω μέρος πάνω από 7,5 εκατοστά;

14.

Βασικά, η ερώτηση αφορά το αν οι γυναίκες φοράνε πολύ στενό τάνγκα. Αν το τάνγκα σας έχει πλάτος μικρότερο από 7,5 εκατοστά στο πίσω μέρος, τότε πρέπει να προσέξετε. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα εσώρουχα μπορεί να μεταφέρουν βακτήρια από το ορθό στην ουρήθρα ακόμα και στην ουροδόχο κύστη.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις στο ουροποιητικό, ειδικά αν είστε επιρρεπείς σε κάτι τέτοιο. Αν πάλι δεν είστε επιρρεπείς, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε αυτό το είδος εσωρoύχων, αλλά καλό θα ήταν να μειώσετε την χρήση τους.

3. Είναι πολύ σφιχτά τα ανοίγματα για τα πόδια;

15

Έχετε παρατηρήσει ότι τα ανοίγματα για τα πόδια είναι σφιχτά; Νιώθετε δυσφορία όταν φοράτε ένα συγκεκριμένο εσώρoυχο ή παρατηρείτε σημάδια όταν το βγάζετε; Όλα αυτά σας δείχνουν ότι είναι πολύ στενό. Πέρα από το ότι είναι άβολο, ένα σφιχτό εσώρoυχο μπορεί και να κόβει ή να περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί ακόμη να πιέσει την κοιλιά και να προκαλέσει επώδυνη παλινδρόμηση οξέος.

4. Προσκολλάται στο δέρμα λόγω στατικού ηλεκτρισμού;

16

Πάρτε ένα εσώρoυχο και διπλώστε το. Τώρα ξεδιπλώστε το. Αν το ύφασμα κολλάει, τότε το εσώρoυχο έχει στατικό ηλεκτρισμό. Μπορεί να φαίνεται άκακο, αλλά έτσι μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και έκζεμα στο δέρμα. Η γρήγορη λύση; Χρησιμοποιήσετε μαλακτικό για να μειώσετε τον στατικό ηλεκτρισμό και να έχετε απαλά εσώρoυχα.

5. Έχει σημάδια;

Η πιο ντροπιαστική ίσως ερώτηση από όλες: υπάρχουν κιτρινωπά σημάδια στο πίσω μέρος του εσώρουχου σας; Αηδιαστικό μεν, αλλά σημαντικό.

Αν παρατηρήσετε παράξενα σημάδια στο εσώρoυχο σας, καλό είναι να επισκεφτείτε έναν γιατρό άμεσα. Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι προειδοποίηση για εσωτερικές αιμορροΐδες. Μπορεί να μην το νιώθετε ότι έρχονται, αλλά αποτελούν μια καλή ένδειξη.

Πώς σας φαίνεται αυτό το τεστ; Θα το δοκιμάσετε και με τα δικά σας εσώρoυχα;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: