Επαναστατικό εσώρουχο θα αντικαταστήσει τις σερβιέτες και τα ταμπόν! - Fanpage

Επαναστατικό εσώρουχο θα αντικαταστήσει τις σερβιέτες και τα ταμπόν!

Οι δίδυμες αδερφές Radha και Miki Agrawal και η κολλητή τους, Antonia Dunbar, είναι τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το σχεδιασμό μιας επαναστατικής σειράς εσωρούχων που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που οι γυναίκες βιώνουν την περίοδό τους!

Η σειρά ονομάζεται Thinx και είναι αντι-μικροβιακά, απορροφητικά και αποτρέπουν τις διαρροές! Και φυσικά πλένονται κανονικά στο πλυντήριο.

14

Βγαίνουν σε 3 σχήματα για να τα ταιριάζετε με τα ρούχα αλλά και τη ροή σας, ενώ μπορούν να συγκρατήσουν αίμα όσο μισό ή 2 ταμπόν, ανάλογα με το ποιο εσώρουχο θα επιλέξετε.

Μπορούν αν αντικαταστήσουν εντελώς τις σερβιέτες και τα ταμπόν αν και οι περισσότερες γυναίκες τα χρησιμοποιούν για τις μέρες που έχουν μεγάλη ροή, ταυτόχρονα με τις συμβατικές μεθόδους.

Επιπλέον, η φίρμα Thinx συνεργάζεται με τον οργανισμό Afripads, έτσι ώστε με κάθε ζευγάρι εσωρούχων που αγοράζετε να αποστέλλονται σερβιέτες στα κοpίτσια στην Αφρική, τις οποίες φτιάχνουν οι τοπικές κοινότητες της Sri Lanka, δίνοντας έτσι δουλειά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

https://www.youtube.com/watch?v=Ob0N5GYj7OY

Αφήστε το σχόλιο σας: