Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί το ντεκολτέ των Διάσημων Celebrities φαίνεται ΠΑΝΤΑ τέλειο και θα Πάθετε Πλάκα! - Fanpage

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί το ντεκολτέ των Διάσημων Celebrities φαίνεται ΠΑΝΤΑ τέλειο και θα Πάθετε Πλάκα!

Αν κοιτάξει κανείς το ντεκολτέ των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί, φαίνεται ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι της φυσικής πάνω τους. Οι celebrities αισθάνονται μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται ότι το φόρεμα μπορεί να είναι ύπουλο και να γλιστρήσει.

Εξετάσαμε τις ενδυματολογικές επιλογές μερικών διάσημων γυναικών και μάθαμε τελικά τα μυστικά και τα κόλπα τους.

Κολλητική ταινία

1

Την χρησιμοποιούν πολλές διάσημες για να αποκτήσουν ανορθωμένο στήθος.

Η Kim Kardashian, για παράδειγμα, παραδέχθηκε ότι η κολλητική ταινία υφάσματος δίνει το τέλειο αποτέλεσμα στο μπούστο. Αν δεν έχετε τέτοιο υλικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χάρτινη κολλητική ταινία (αυτό το υλικό το έχει δοκιμάσει επίσης η Kim).

Πριν κολλήσετε την ταινία, μην χρησιμοποιείτε λοσιόν ή έλαια, για να μην αποκολληθεί πρόωρα.

Ταινία διπλής όψης

H ειδική ταινία διπλής όψης σας επιτρέπει να φορέσετε φορέματα, ακόμη και με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ. Η μία πλευρά είναι κολλημένη στο στήθος, η άλλη στο φόρεμα.

Αυτή η ταινία χρησιμοποιείται συχνά από διάσημες που λατρεύουν τα αποκαλυπτικά ρούχα, όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce, η Lady Gaga και άλλες. Αν στα ρούχα δεν υπήρχε η ταινία διπλής όψης, τότε μία λάθος κίνηση θα μπορούσε να εκθέσει την διάσημη κυρία.

Γλυπτική και contouring

3

Πριν από μερικά χρόνια υπήρξε η περίοδος της τρέλας του contouring στο πρόσωπο, και στη συνέχεια σε όλα τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος. Οι διάσημες άρχισαν να τονίζουν με το bronzer και το highlighter το ντεκολτέ για να γίνει οπτικά πιο πλούσιο.

Η πρώτη διάσημη που αναγνώρισε ότι χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική, είναι η Lady Gaga. Το σημαντικό σε αυτή τη μέθοδο είναι να μην το παρακάνετε και να κάνετε τη σωστή απόχρωση. Διαφορετικά το contouring μπορεί να σας εκθέσει, όπως έγινε με την Kylie Jenner.

Aυτοκόλλητο σουτιέν

4

To αυτοκόλλητο σουτιέν απέκτησε δημοτικότητα ανάμεσα στις διάσημες κυρίες, αλλά και στις απλές γυναίκες για ένα καλό λόγο:

  • Είναι απλά αναντικατάστατο, αν πρέπει να φορέσετε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.
  • Είναι ιδανικό για στράπλες φορέματα.
  • «Μαζεύει» το στήθος και το ανορθώνει.

Ίσως το μόνο αρνητικό, είναι ότι δεν μπορείτε να το φορέσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μπορεί να φύγει όταν ιδρώσετε.

Και τέλος, το πιο σημαντικό σημείο

5

Αν σχεδιάζετε να φορέσετε σε ένα τολμηρό φόρεμα, μην ξεχάσετε την αυτοπεποίθηση. Δεν έχει σημασία αν είναι η φύση σας προίκισε με στήθος όπως της Cara Delevingne ή της Christina Hendricks. Οι διάσημες όταν έρχονται στο κόκκινο χαλί, συμπεριφέρονται πάντα με αυτοπεποίθηση και χαλαρότητα. Επομένως, μην ξεχνάτε την αυτοπεποίθηση και την φυσική χάρη!

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: