Η Νεαρή Μανούλα, Θήλαζε Δημόσια το Μωρό της. Ξαφνικά μια Γιαγιά, Αρπάζει ένα Μαχαίρι και την Πλησιάζει... - Fanpage

Η Νεαρή Μανούλα, Θήλαζε Δημόσια το Μωρό της. Ξαφνικά μια Γιαγιά, Αρπάζει ένα Μαχαίρι και την Πλησιάζει…

H Briar Lusia Mcqueen είναι μια νέα μητέρα που ζει στη Νέα Ζηλανδία. Για πρώτη φορά η Briar βγήκε έξω για πρωινό με τον 8 μηνών γιο της. Μόλις είχε παραλάβει τη παραγγελία της, όταν ο γιος της άρχισε να κλαίει, επειδή πεινούσε. Η Briar παραμέρισε το πρωινό της, και άρχισε να θηλάζει το γιο της στο τραπέζι της.

Μερικά λεπτά μετά, μια ηλικιωμένη κυρία πλησίασε τη νεαρή μητέρα και εκείνη τη στιγμή η Briar δεν ήξερε τι να περιμένει. Ίσως η ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε να της κάνει παρατήρηση που θήλαζε δημόσια το μωρό της.

Τότε η άγνωστη γυναίκα έκανε κάτι που συγκίνησε τη νεαρή μητέρα, εκεί που δε το περίμενε…

1

“Ήθελα να μοιραστώ αυτή τη πραγματικά γλυκιά στιγμή που έζησα το πρωί,” γράφει η Briar Lusia Mcqueen στο λογαριασμό της στο Facebook.

2

“Σήμερα για πρώτη φορά βγήκα για πρωινό μόνη μου με τον 8 μηνών γιο μου. Μόλις παρέλαβα το πρωινό μου, ο γιος μου άρχισε να κλαίει και ήθελε να θηλάσει, και φυσικά τον τάισα, όταν μετά από μερικά λεπτά μια ηλικιωμένη κυρία με πλησίασε…”

3

“Φοβήθηκα, νόμιζα θα μου έλεγε να κρύψω το στήθος μου. Αντίθετα, άρχισε να κόβει σε κομμάτια το γεύμα μου, και είπε,  ‘Τι καλή μαμά που είσαι, δε μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει όμως;’”

4

“Ειλικρινά μπορούσα να κλάψω από συγκίνηση.” Στο βίντεο που ακολουθεί μάθετε τα οφέλη του θηλασμού για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού. Μοιραστείτε αυτή τη γλυκιά ιστορία με τους φίλους σας.

Αφήστε το σχόλιο σας: