Κάθε φορά που μπαίνει στο Αυτοκίνητό της, δένει ένα Φουλάρι στη θέση του Συνοδηγού. Ο Λόγος; Ό,τι Πιο Χρήσιμο για μία Γυναίκα! - Fanpage

Κάθε φορά που μπαίνει στο Αυτοκίνητό της, δένει ένα Φουλάρι στη θέση του Συνοδηγού. Ο Λόγος; Ό,τι Πιο Χρήσιμο για μία Γυναίκα!

Οι περισσότερες γυναίκες κουβαλάνε παντού μία τσάντα. Είναι πολύ χρήσιμη εάν θέλεις να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα, είτε είναι για την δουλειά ή για κάποιο μάθημα. Δείτε μία συλλογή από τέλειες ιδέες για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη χρησιμοποιώντας την τσάντα σας:

33

1. Μία τσάντα στο αμάξι

Ένα κλασσικό πρόβλημα: οδηγείς και δεν ξέρεις πώς να βολέψεις την τσάντα έτσι ώστε να μην πέσει και χυθούν όλα αλλά ακόμα να την φτάνεις εάν χρειαστεί να βγάλεις κάτι.

34

Δείτε αυτή την τέλεια λύση: τυλίξτε ένα κασκόλ γύρω από το προσκέφαλο του συνοδηγού και κρεμάστε από εκεί την τσάντα σας. Η τσάντα αυτή δεν πρόκειται να πάει πουθενά και όταν φτάσετε στον προορισμό σας μπορείτε να το λύσετε.

35

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

2. Πώς να φωτίσετε το εσωτερικό της τσάντας

Πόσες φορές έχετε συναντήσει αυτό το πρόβλημα; Να θέλετε να πάρετε κάτι από την τσάντα σας και να μην το βρίσκετε με τίποτα επειδή δεν έχει αρκετό φως.

36

Υπάρχει ένας τρόπος να λύσετε αυτό το πρόβλημα: ένα φως LED σε μπρελόκ που κρέμεται στο εσωτερικό της τσάντας σας.

37

3. Για να έχετε μαζί σας επιπλέον ρούχα

Συμβαίνει πολύ συχνά: είστε ντυμένοι για την δουλειά και χρειάζεστε να βάλετε ένα πιο χαλαρό μπλουζάκι αλλά δεν έχετε χρόνο να πάτε σπίτι. Ή πιθανώς έχει πέσει η θερμοκρασία και θέλετε να βάλετε κάτι ακόμα πάνω σας.

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να το διπλώσετε κατά μήκος στην μέση και μετά να το τυλίξετε όπως στην εικόνα:

38

Είναι ένα πολύ καλό κόλπο για να βολέψετε τα ρούχα στην βαλίτσα σας.

39

4. Για να οργανώνετε καλύτερα την τσάντα σας

Πολλές γυναίκες χάνουν πράγματα στην τσάντα τους. Η καλύτερη λύση είναι αυτή η θήκη για την τσάντα, όπου μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε χωρίς να μπλέκονται.

40

Αυτό το κόλπο θα σας γλυτώσει από πολύ χρόνο και χρήμα – κρατώντας τακτοποιημένα τα πράγματά σας, δεν θα τα αντικαθιστάτε τόσο συχνά.

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: