Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα! Ο Ιδανικός σύντροφος για τις Γυναίκες είναι ένας Άντρας που... - Fanpage

Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα! Ο Ιδανικός σύντροφος για τις Γυναίκες είναι ένας Άντρας που…

Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να επιλέξει σύντροφο. Τι πρέπει να κοιτά; Ποιους να αποφεύγει; Όλα αυτά τα ερωτήματα μπορούν να σας μπερδέψουν.

Η επιλογή ενός συντρόφου είναι προφανώς διαφορετική για τους άντρες και τις γυναίκες. Αν ρωτήσετε μια παρέα γυναικών για το τι ζητάνε από έναν σύντροφο, πιθανόν να σας πουν μια λίστα από χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ο ιδανικός σύντροφος πρέπει:

-να είναι οικονομικά ανεξάρτητος
-να έχει αίσθηση του χιούμορ
-να είναι τρυφερός
-να είναι υπεύθυνος.

Και η λίστα συνεχίζεται.

Αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, βρέθηκε ότι οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν ένα χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό; Η έρευνα κατέληξε ότι δεν είναι τα χρήματα ή τα ακριβά αμάξια ή ένα μεγάλο σπίτι.

Οι γυναίκες θέλουν απλά έναν σύντροφο που να μοιάζει στον αδερφό τους. Σας φρίκαρε; Όσο αποκρουστικό κι αν ακούγεται, αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της έρευνας.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Evolution and Human Behaviour.

33

Ζητήθηκε από μια ομάδα γυναικών να εξετάσουν κάποιες φωτογραφίες αντρών. Έπρεπε να τις βάλουν σε σειρά ανάλογα με το ποιος έμοιαζε περισσότερο με τον αδερφό τους. Χρησιμοποιήθηκαν και φωτογραφίες των αδερφών τους για να διασταυρώσουν το αποτέλεσμα.

Επίσης, τους ζήτησαν φωτογραφίες των συντρόφων τους.

34

Σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχε ομοιότητα στις φωτογραφίες των συντρόφων και των αδερφών τους.

Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

35

Παρ’όλο που αυτό μπορεί να μην ισχύει για κάθε γυναίκα, οι περισσότερες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αλά το ερώτημα είναι γιατί οι γυναίκες επιλέγουν συντρόφους που μοιάζουν με τους αδερφούς τους;

Η οικειότητα δείχνει ελκυστική

36

Το γεγονός ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για άντρες που μοιάζουν με τους αδερφούς τους έχει ιστορία από πίσω. Οι άνθρωποι έλκονται από ανθρώπους με όμοιες απόψεις, γούστα και ενδιαφέροντα. Άρα αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Τις κάνει να αισθάνονται άνετα

37

Οτιδήποτε σας είναι οικείο σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες αισθάνονται άνετα και έλκονται από άντρες που μοιάζουν με τους αδερφούς τους.

Δεν ακούγεται και τόσο αποκρουστικό τώρα, έτσι;

38

Παρ’όλο που οι γυναίκες επιλέγουν συντρόφους που μοιάζουν με τους αδερφούς τους, συνεχίζουν να κάνουν ικανοποιητικές σχέσεις.

Τι πιστεύετε γι’αυτό;

39

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: