Τα προβλήματα μιας σύγχρονης κοπέλας μέσα από 11 χιουμοριστικά σκιτσάκια που θα σας κάνουν να λιώσετε - Fanpage

Τα προβλήματα μιας σύγχρονης κοπέλας μέσα από 11 χιουμοριστικά σκιτσάκια που θα σας κάνουν να λιώσετε


Οι γυναίκες εδώ και χρόνια ωθούνται από την κοινωνία να εστιάζουν στην εμφάνιση τους. Τόσο πολύ, που πολλές γυναίκες σήμερα περνάνε ώρες προσπαθώντας να γίνουν «όμορφες».

Πολλές από εμάς επιλέγουν να ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ σε καλλυντικά και άλλα προϊόντα ή να προκαλούν ακόμη και σωματικό πόνο (για παράδειγμα, με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια).

Ακόμα κι έτσι, όμως, μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζαμε. Δεν είναι εύκολο για καμία γυναίκα να συμμορφώνεται στις κοινωνικές προσδοκίες για την θηλυκή ομορφιά. Ωστόσο, πολλές γυναίκες το κάνουν.

Μας αποκαλούν το «ωραίο φύλο» και μερικές φορές είναι ωραία να παίζουμε αυτόν τον ρόλο. Την επόμενη φορά που θα δείτε μια γυναίκα να λάμπει, θα καταλάβετε ότι πέρασε πολλά, αφότου δείτε πρώτα τα παρακάτω σκίτσα από την Anna Syrovatkina.

1. Η γυναίκα που εξελίσσεται (ή κάνει βήματα προς τα πίσω)

Print

Εγώ στα 14 – Τα 14χρονα σήμερα

Οι προσδοκίες ότι οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει με τα χρόνια. Γιατί παλιά επιτρεπόταν στους εφήβους να απολαύσουν τα παράξενα αυτά χρόνια, ενώ σήμερα τα περισσότερα 14χρονα μοιάζουν με 18χρονα και υιοθετούν την εμφάνιση των Kardashian;

2. Όταν τα χείλια σου κολλάνε σαν ταινία
24

Lip gloss + άνεμος = καταστροφή

Όταν φοράμε lip gloss, τα χείλη μας είναι σαν ταινία και τα πάντα κολλάνε πάνω τους. Αν φυσάει κιόλας, την πάτησες. Ετοιμάσου να φας τα μαλλιά σου.

3. Όταν γίνεσαι παλέτα

Print

Κάθε γυναίκα είναι έργο τέχνης

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε την εμφάνιση που θέλουμε καμιά φορά είναι παραπλανητικά. Το χρώμα που δείχνει μια συσκευασία σπάνια είναι το ίδιο όταν το φοράμε. Για να βεβαιωθούμε, μετατρέπουμε τα χέρια μας σε παλέτες.

4. Η ψευδαίσθηση των οδηγιών

Print

Όταν κοιμάσαι με ρολά στα μαλλιά
Προσδοκίες – Πραγματικότητα

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο οδηγίες για το πώς να πετύχουμε τα τέλεια μαλλιά ή το τέλειο μακιγιάζ. Τα μοντέλα που τις επιδεικνύουν είναι πάντα άψογα, αλλά όταν τις δοκιμάζουμε μόνες μας… καταστροφή.

5. Το σαμποτάζ των ψηλοτάκουνων

Print

Μισώ τα φρεάτια!

Κάποιες γυναίκες απολαμβάνουν ή πρέπει να φοράνε ψηλοτάκουνα κάθε μέρα. Ένα πράγμα που χαλάει τον βηματισμό μιας γυναίκας είναι τα φρεάτια. Έχουν τρύπες που χωράνε τέλεια τα τακούνια των παπουτσιών!

6. Πρόσωπο κλόουν

Print

Προσπαθώντας να βαφτώ σε επαγγελματικό στιλ
Προσδοκίες – Πραγματικότητα

Μερικές φορές, οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ, όπως το contouring. Αλλά καταλήγουν να μοιάζουν με κλόουν στο τέλος!

7. Βασανιστήρια των ποδιών

Print

Ποιος νοιάζεται; Με κάνουν να δείχνω απίθανη!

Παρ’όλο που τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας κάνουν να φαινόμαστε ψηλές, αδύνατες και σέξι, είναι βασανιστήρια για τα πόδια και προκαλούν κάλους και γρατσουνιές.

8. Βουρτσίζοντας τον θάμνο

Print

Τι συμβαίνει όταν έχεις πυκνά μαλλιά

Αν έχεις πυκνά μαλλιά και προσπαθείς να βουρτσίσεις, είναι σαν να βουρτσίζεις θάμνο. Μπορεί ακόμα και να χάσεις πράγματα μέσα στα μαλλιά σου.

9. Βασανιστήρια του στήθους
Print

Η καλύτερη αίσθηση στον κόσμο

Οι γυναίκες, επίσης, φοράνε σουτιέν, τα οποία πιέζουν το στήθος και κατανέμουν το βάρος στην πλάτη με αφύσικο τρόπο, ενώ περιορίζουν και την αναπνοή.

10. Κάντε τις συσκευασίες των conditioner μεγαλύτερες

Print

Γιατί δεν τελειώνουν ποτέ μαζί;
Σαμπουάν – Conditioner

Όταν έχεις μακριά μαλλιά, χρειάζεσαι περισσότερο conditioner. Άρα θα έπρεπε να κάνουν τις συσκευασίες των conditioner πιο μεγάλες, ώστε να τα αγοράζουμε μαζί.

11. Η σπασμένη παλέτα

Print

Τι μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό;

Αν σας γλιστρήσει κατά λάθος η παλέτα από τα χέρια, μπορεί να καταστραφεί το ακριβό ρουζ ή μπρόνζερ σας.

12. Ο γρίφος των ρούχων

Print

Πολύ στενό, δεν το αγοράζω – Αααααα – Βοηθήστε με

Μερικά ρούχα είναι τόσο στενά, που αποτελεί γρίφο το πώς φοριούνται και πώς βγαίνουν.

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: