Τι λένε τα εσώρουχά σας για το χαρακτήρα σας; - Fanpage

Τι λένε τα εσώρουχά σας για το χαρακτήρα σας;

Οι επιλογές στα εσώρουχα φαίνεται πώς δείχνουν όχι μόνο το γούστο του καθενός μας αλλά και τον τρόπο που σκεπτόμαστε!

Βαμβακερό κλασικό σλιπ

8

Αγαπάτε το γέλιο περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα και επειδή γελάτε πολύ κάνετε και τους γύρω σας να χαμογελούν. Όταν οι φίλοι σας χρειάζονται συμβουλές, έρχονται πρώτα σε εσάς, επειδή ξέρουν ότι είστε ειλικρινείς και ευγενικοί.

Boyshorts

9

Το σλιπάκι τύπου σορτς είναι το αγαπημένο σας επειδή σας αρέσει η άνεση και η ελευθερία. Όταν οι φίλοι σας έχουν πρόβλημα, είστε η πρώτη που θα τους υποστηρίξετε. Είστε πολύ καλοί στην αποταμίευση αλλά έχετε πολύ κακή αίσθηση του χρόνου.

Ευτυχώς έχετε υπέροχο χαμόγελο και γι’ αυτό οι φίλοι σας σας συγχωρούν κάθε φορά που τους στήνετε στα ραντεβού.

Ψηλοκάβαλο

10

Με δεδομένη την επιλογή, πάντα προτιμάτε ένα ποτήρι ουίσκι αντί για μπύρα. Συχνά αισθάνεστε ότι γεννηθήκατε σε λάθος δεκαετία και μάλιστα κάθε φορά που πέφτει περιοδικό στα χέρια σας, εύχεστε να βλέπατε σταρς του παλιού κινηματογράφου. Έχετε επίσης ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ όμορφη κάθε φορά που το φοράτε.

Thοng

11

Είσαι εξαιρετικά φιλόδοξο άτομο. Από την στιγμή που θα βάλετε έναν στόχο, είτε είναι στην καριέρα σας είτε στην προσωπική σας ζώη, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από την επίτευξή του, ακόμα κι αν παρουσιαστούν δυσκολίες για να τον πετύχετε. Ισορροπείτε αυτό τον ζήλο με την πολλή αγάπη που παίρνετε αλλά και δίνετε από την οικογένεια και τους φίλους.

Σεταρισμένα

12

Προσπαθείτε να προσθέσετε μια μικρή επιπλέον πινελιά κομψότητας σε ό, τι κάνετε. Η Σοφία Λόρεν είναι το πρότυπό σας αλλά πάντα προτιμάτε να ακολουθείτε την δική σας διαδρομή αντί για την “περπατημένη”. Πιστεύετε στην εξισορρόπηση της πρακτικότητας με το στυλ.

Εσώρουχα με κείμενο

13

Έχετε ακόμα την ίδια ποσότητα ενέργειας που είχατε και στην δεκαετία των 20 σας. Οι τριγύρω σας σας θεωρούν χαριτωμένες και αξιολάτρευτες και το απολαμβάνετε. Σας αρέσει να ακούτε ραδιόφωνο και ως εκ τούτου γνωρίζετε απέξω τους στίχους όλων των Hits στα Charts.

Σαν της γιαγιάς

14

Για κανέναν λόγο δεν θα φορέσετε ποτέ κανένα άβολο εσώρουχο μόνο και μόνο για το στυλ. Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς επιλέγετε τα ρούχα σας και τα απορρίπτετε όχι επειδή είναι ακριβά αλλά επειδή είναι άβολα. Τούτου λεχθέντος, δεν είστε καθόλου της εικόνας αλλά της άνεσης.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: