Αυτό είναι το ΝΕΟ Σουτιέν που το φοράς 15 λεπτά τη μέρα για 7 Μέρες και μεγαλώνει το στήθoς σου! - Fanpage

Αυτό είναι το ΝΕΟ Σουτιέν που το φοράς 15 λεπτά τη μέρα για 7 Μέρες και μεγαλώνει το στήθoς σου!

Ένα καινοτόμο σουτιέν που δοvείται και μπορεί να μεγαλώσει το γυναικείο στήθoς κατά ένα νούμερο χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι υπό δοκιμή στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 30χρονος εφευρέτης Milan Milić από τη Σερβία υποστηρίζει πως η συσκευή που έφτιαξε μεγαλώνει τα στήθh, τα κάνει πιο στhτά και τα φέρνει πιο κοντά το ένα στο άλλο! Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις επτά ημέρες.

Το σουτιέν βρίσκεται τώρα σε δοκιμαστικό στάδιο και υποβάλλεται σε όλους τους απαραίτητους κλινικούς ελέγχους και πιστεύεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως θα μπορούσε να βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μεγαλύτερο μποuστο.

Ο Milan άρχισε την έρευνα για εναλλακτικές λύσεις στη μεγέθυνση στήθouς όταν η σύντροφός του του είπε πως θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο στήθoς.

Ο 30χρονος αφιέρωσε μήνες στην έρευνα, ως χόμπι, πριν φτιάξει το πρώτο και πρότυπο σουτιέν που δοvείται.

Το επονομαζόμενο «E bra» δοκιμάζεται για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης από γυναίκες στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές του στην Ευρώπη ήταν εντυπωσιακά, αναφέρει το άρθρο, και το ίδιο φαίνεται πως είναι και στις ΗΠΑ. Μια 49χρονη από το Μαϊάμι, την οποία παρακολουθεί εξειδικευμένος γιατρός, είδε το στήθoς της να μεγαλώνει από cup B σε cup C ενώ φορούσε το σουτιέν για 15 λεπτά επί επτά ημέρες.

Άλλη μία γυναίκα από τη Φλόριντα είπε στη Daily Mail πως το στήθoς της μεγάλωσε κατά ένα νούμερο ενώ εκείνη φορούσε το σουτιέν πέντε λεπτά επί τρεις φορές την ημέρα επί επτά ημέρες.

Η πρώτη που δοκίμασε το θαυματουργό σουτιέν ήταν η 24χρονη σύντροφος του εφευρέτη Jelena Sabic η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας το στήθoς της να μεγαλώνει κατά ένα νούμερο μέσα σε επτά ημέρες.

Daily Mail
Daily Mail
ss
Daily Mail

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: