10 ενοχλητικά προβλήματα με το μαγιό που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες! - Fanpage

10 ενοχλητικά προβλήματα με το μαγιό που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες!

Ας μαζευτούμε σε ένα κύκλο να πούμε τα παράπονά μας.

Το σκηνικό έχει ως εξής. Είσαι στη θάλασσα με την παρέα σου και χαλαρώνεις στην ξαπλώστρα. Σηκώνεσαι να βουτήξεις γιατί έσκασες και εκεί που κάνεις μακροβούτι καλύτερα και από ένα δελφίνι σου πέφτει το κάτω μέρος του μαγιό.

2

Αν έχεις αντιδράσει όπως η Arianna Grande τότε είμαι σίγουρη πως θα ταυτιστείς και με τα υπόλοιπα “προβλήματα” που μας βασανίζουν το καλοκαίρι σχετικά με το μαγιό μας.

1. Δυσκολεύεσαι να βρεις μπικίνι αν έχεις μεγάλο στήθoς και μικρή περιφέρεια ή το ανάποδο. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ένα νούμερο για το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι και αυτό δεν σε βολεύει ΚΑΘΟΛΟΥ. Έτσι καταλήγεις με το ιδανικό νούμερο για το στήθoς, σου αλλά το λάθος για το κάτω μέρος.

3

2. Ολόσωμο μαγιό = κόψιμο στο σημείο του μπικίνι. Για κάποιο λόγο, ακόμη και σωστό νούμερο να φοράς, το σημείο αυτό εpεθίζεται από το λάστιχο του μαγιό και σε ενοχλεί φοβερά.

4

3. Η εφαρμογή του μαγιό στο δοκιμαστήριο μοιάζει ιδανική και ξαφνικά όταν μουσκεύεται γίνεται ΑΛΛΟ. Η επιστήμη τι έχει να πει για αυτό; Ε;;

5

4. Το κορδόνι του σουτιέν του μπικίνι. Ας επαναδιατυπώσω. Το ΣΑΤΑΝΙΚΟ κορδόνι του σουτιέν – ειδικά αν έχεις μεγάλο στήθoς δεν υποφέρεται. Πονάω και μόνο που το σκέφτομαι. Αφήστε με δεν θέλω να το συζητήσω άλλο.

6

5. Οι τριχούλες που βγαίνουν γύρω στο μπικίνι όσο καλή αποτρίχωση και να έχεις κάνει. Ugh.

7

6. Το τσούξιμο και οι κοκκινίλες στα πόδια και το μπικίνι από το ξυραφάκι. Αυτή η μάστιγα. Ενώ ξέρεις ότι θα καταλήξεις πουά, ξυρίζεις τα πόδια και το μπικίνι σου αντί να τα αποτριχώσεις. Κάθε φορά.

8

7. Το μόνιμο άγχος μην γλιστρήσει το σουτιέν του μπικίνι όταν βγαίνεις από τη θάλασσα. Και όχι μόνο όταν βγαίνεις από τη θάλασσα αλλά και όταν σκύβεις ή κινείσαι γιατί προφανώς το στήθoς σου θέλει να ελευθερωθεί από τα δεσμά του μαγιό.

9

8. Το πόσο ακριβά είναι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο ακριβό ένα τόσο δα μικρό κομμάτι ύφασμα.

10

9. Η τιράντα του μαγιό φυσικά και αλλάζει θέση κάθε φορά που πηγαίνεις στη θάλασσα με αποτέλεσμα το μαύρισμά σου να μην είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ομοιόμορφο.

11

10. Αυτό που βγάζεις το μαγιό και πέφτει κάτω μισό κιλό άμμο. ΑΥΤΟ.

12

(Γιατί είπαμε πάμε στη θάλασσα;;)

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: