11 Απίθανα Κόλπα που ΟΛΕΣ οι γυναίκες με Σγουρά Μαλλιά, ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουν! - Fanpage

11 Απίθανα Κόλπα που ΟΛΕΣ οι γυναίκες με Σγουρά Μαλλιά, ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουν!

Τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά είναι ξεχωριστά. Καμιά φορά όμως οι μπούκλες τους τρελαίνονται! Δεν αρκεί να λουστούν και να βγουν.

Είναι δύσκολο να έχεις σγουρά μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα είναι υπέροχα! Όσες έχετε σγουρά μαλλιά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε – υπάρχουν κόλπα για να δαμάσετε τις μπούκλες σας. Με τα παρακάτω κόλπα θα μπορέσετε να ελέγξετε τις μπούκλες σας, να διώξετε το φριζάρισμα και να δείχνετε υπέροχες.

1. Πάρτε μια φαρδιά χτένα
62
Μπορεί να σας έχουν πει ότι δεν πρέπει να χτενίζετε τα σγουρά μαλλιά. Ευτυχώς, υπάρχει μία χτένα που κάνει για τις μπούκλες σας. Μόλις βγείτε από το μπάνιο, βάλτε αφρό στα μαλλιά σας, σε όλο το μήκος και χτενίστε τα. Έτσι, θα απλωθεί παντού και η χτένα δεν θα κολλήσει στα μαλλιά σας.

2. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε ένα μπλουζάκι
63
Δεν είναι καλό να στεγνώνετε τα μαλλιά σας σε πετσέτα, εξαιτίας των ινών που προκαλούν φριζάρισμα. Δοκιμάστε να τα στεγνώσετε τυλίγοντας τα σε ένα μπλουζάκι. Οι μικροΐνες που έχει είναι πιο απαλές για τα μαλλιά σας.

3. Αποφύγετε το τρίγωνο κεφάλι
64
Είναι το χειρότερο κούρεμα για όσες έχουν σγουρά μαλλιά. Οι άκρες είναι φουντωτές και οι ρίζες είναι πεσμένες. Πώς να το αποφύγετε; Κόβοντας τα μαλλιά σας φιλαριστά.

4. Βρείτε τι τύπο μαλλιών έχετε
65
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε σωστά τα μαλλιά σας.

5. Βάλτε μαλακτική στα μαλλιά σας
66
Βάλτε μια καλή μαλακτική στα μαλλιά σας μια φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να φτιάξετε μία με αιθέριο έλαιο καρύδας, που είναι ιδανικό για τις μπούκλες.

6. Πιάστε τα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια
67
Αν κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά, καλό είναι να τυλίγετε τις μπούκλες σας σε αυτά τα τσιμπιδάκια πριν πέσετε για ύπνο και το πρωί θα βγουν υπέροχες και πλούσιες.

7. Κότσος-ανανάς
68
Αν δεν θέλετε να μπερδεύονται τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο, γυρίστε το κεφάλι προς τα κάτω και πιάστε τα σε αυτό το στιλ πριν ξαπλώσετε.

8. Φίλτρα νερού
69
Αν νομίζετε ότι τα φίλτρα νερού είναι μόνο για το πόσιμο νερό, τότε κάνετε λάθος. Αυτή η ειδική κεφαλή ντουζ καθαρίζει το νερό και ισορροπεί το pH του κεφαλιού σας.

9. Μακρύνετε τα μαλλιά σας
70
Μπορείτε να μακρύνετε τις μπούκλες σας, αλλά πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα με το είδος που έχετε. Δείτε πληροφορίες στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

10. Πώς να στεγνώσετε τα σγουρά μαλλιά
71
Μόλις βγείτε από το μπάνιο, βάλτε αφρό στα 3/4 των μαλλιών σας και χτενίστε τα. Γυρίστε το κεφάλι ανάποδα και πιάστε τις μπούκλες σας. Όταν αρχίσουν να σχηματίζονται, στεγνώστε τις με το κεφάλι ανάποδα χρησιμοποιώντας την φυσούνα για το πιστολάκι. Όταν αρχίσουν να στεγνώνουν καλά, γυρίστε το κεφάλι προς τα πάνω και στεγνώστε τα μαλλιά σας στο στιλ που θέλετε.

11. Αποφύγετε την θερμότητα
teenage girl with messy hair and flatiron straightener
Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε συχνά την ισιωτική, το ψαλίδι για μπούκλες, ακόμα και το πιστολάκι, γιατί η θερμότητα χαλάει την υφή των μαλλιών.

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: