11 Πανέξυπνα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα θέλατε να τα Γνωρίζατε εδώ και Χρόνια. Απαραίτητα σε ΚΑΘΕ Γυναίκα! - Fanpage

11 Πανέξυπνα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα θέλατε να τα Γνωρίζατε εδώ και Χρόνια. Απαραίτητα σε ΚΑΘΕ Γυναίκα!

Πολλές φορές τα σουτιέν μπορούν να μας τρελάνουν. Κάθε πότε πρέπει να τα πλένουμε και πώς; Ποιο είναι το σωστό μέγεθος; Τι σουτιέν πάει με αυτή την μπλούζα με το περίεργο κόψιμο;

Ευτυχώς, όμως, σας παρουσιάζουμε 11 απίθανα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια! Διαβάστε τα αγαπημένα μας:

1. Όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να βάζουμε τα σουτιέν στο στεγνωτήριο γιατί στραβώνουν, αλλά δεν προλαβαίνουμε πάντα να τα στεγνώσουμε έξω. Μια πιο εύκολη και γρήγορη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σκεύος για πλύσιμο και στέγνωμα σαλάτας!

2. Σας φαίνεται ότι τα σουτιέν σας πιάνουν πολύ χώρο ή ότι τα στριμώχνετε στα συρτάρια και χαλάει το σχήμα τους; Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε κρεμάστρες, όπως τα μαγαζιά. Περάστε τα σε μια πλαστική κρεμάστρα ή προσθέστε γάντζους σε ξύλινες κρεμάστρες για να εξοικονομήσετε χώρο.

3

3. Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στα σουτιέν είναι ότι αφήνουν σημάδια στους ώμους. Για να ανακουφίσετε τον πόνο, περάστε κάτω από τις τιράντες βάτες σιλικόνης.

4. Αν η μπανέλα του σουτιέν σας έχει πεταχτεί έξω, χρησιμοποιήστε ένα σερβιετάκι για να την τυλίξετε. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι και κολλήστε το πάνω στην μπανέλα που προεξέχει.

4

5. Μερικές φορές το πρόβλημα με τα σουτιέν είναι ότι φαίνονται μέσα από την μπλούζα στο ντεκολτέ. Δεν χρειάζεται να φοράτε πολλά ρούχα για να το καλύψετε. Στερεώστε ένα κομμάτι ύφασμα πάνω στο σουτιέν σας έτσι ώστε να μην είναι εκτεθειμένο το στήθος σας.

Πανέξυπνα κόλπα! Μακάρι να τα γνωρίζαμε νωρίτερα! Δείτε μερικά ακόμα στο βίντεο και κάντε την ζωή σας πιο εύκολη:

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: