12 Γυναίκες ηθοποιοί που έπαιξαν τον πιο δύσκολο Ρόλο της Καριέρας τους, ενώ ήταν Έγκυες. (και ούτε που το είχαμε προσέξει) - Fanpage

12 Γυναίκες ηθοποιοί που έπαιξαν τον πιο δύσκολο Ρόλο της Καριέρας τους, ενώ ήταν Έγκυες. (και ούτε που το είχαμε προσέξει)

Οι δυνατότητες των ηθοποιών είναι αξιοζήλευτες. Οι γυναίκες ηθοποιοί παίζουν πολύπλοκους χαρακτήρες και έχουν διαρκή βαρύ φόρτο εργασίας και μερικές φορές τους ζητείτε ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο: να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους.

Δείτε παρακάτω 12 ηθοποιούς που μας έδωσαν αξέχαστες ταινίες, ενώ βρίσκονταν σε ενδιαφέρουσα, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε.

1. Lena Headey — Game of Thrones

1

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το φινάλε της 5ης σεζόν, η ηθοποιός που παίζει την σκληρή Cersei, ήταν πέντε μηνών έγκυος. Οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να στραφούν σε σωσία ηθοποιό για να γυριστεί η σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας κάνει μια ντροπιαστική βόλτα, χωρίς ρούχα από τη φυλακή μέχρι το δικαστήριο του βασιλιά.

2. Blake Lively — The Age of Adaline και The Shallows

2

Η Blake ήταν ήδη έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και έκανε ό, τι απαιτούνταν για το ρόλο της σχεδόν μέχρι το τέλος.
Και στο «The Age of Adaline» , η ηθοποιός υπηρέτησε κανονικά το ρόλο τηςμμέχρι και το τέλος της ταινίας.

3. Kate Winslet — Divergent

3

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία, η Kate ήταν 5 μηνών έγκυος. Τα σκούρα ρούχα και προσεκτικά επιλεγμένες γωνίες της κάμερας βοήθησαν για να κρύψει την κατάστασή της.

4. Sarah Jessica Parker — Sex and the City

4

Η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των γυρισμάτων της 5ης σεζόν. Οι στυλίστες της ταινίας έκαναν ό, τι μπορούσαν για να κρύψουν την κατάσταση της Sarah από το κοινό. Την έντυναν με μεγάλα νούμερα και πρόσθεταν φωτεινά αξεσουάρ, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από το στομάχι της.

5. Helena Bonham Carter — Sweeney Todd

5

Σίγουρα δεν είχατε παρατηρήσει την εγκυμοσύνη της Helena κατά τη διάρκεια αυτής της ταινίας, αφού η πλειοψηφία των σκηνών της γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της κύησης και αργότερα φορούσε ένα κορσέ για να το κρύψει.

6. Drew Barrymore — Blended

6

Η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης της ταινίας. Η έναρξη των γυρισμάτων καθυστέρησε, πράγμα που σημαίνει ότι ηBarrymore εμφανίστηκε στην πρώτη σκηνή με μια αισθητή κοιλιά. Οι σχεδιαστές κοστουμιών έπρεπε να κάνουν πολλή δουλειά για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν ορατή στο κοινό.

7. Scarlett Johansson — Avengers: Age of Ultron

7

Η εγκυμοσύνη της Scarlett Johansson έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα για το σύνολο του καστ. Οι σκηνές με τη Μαύρη Χήρα γυρίστηκαν πρώτες, αλλά η Scarlett κουράζονταν πολύ γρήγορα, πράγμα που πήγαινε πίσω όλη τη διαδικασία των γυρισμάτων.

8. Angelina Jolie — Changeling

8

Κινηματογραφώντας μια συναισθηματική ταινία σαν το «Changeling», κατέληξε να είναι πολύ αγχωτικό για την Angelina. Η σύνδεση με το χαρακτήρα της, η οποία έχει χάσει το γιο της και εκείνη στην πραγματικότητα ετοιμάζονταν να γίνει μητέρα ενώ είχε ήδη τέσσερα παιδιά, την έκανε να αισθάνεται άβολα. Αρκετούς μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων, γέννησε δίδυμα.

9. Reese Witherspoon — Vanity Fair

9

Ο πιο όμορφος τρόπος για να κρύψει την κατάστασή της: πολυτελή φουσκωτά φορέματα με σκούρα χρώματα. Σχεδόν ποτέ δεν αποκαλύφτηκε ολόκληρο το σώμα της, έτσι οι πέντε μήνες της εγκυμοσύνης της δεν έγιναν αντιληπτές από το κοινό.

10. Courteney Cox — Friends

10

Η τελική σεζόν, γυρίστηκε όταν η ηθοποιός ήταν 5 μηνών έγκυος. Φορώντας φαρδιά ρούχα, κατάφερε να κρύψει την κατάσταση της.

11. Emily Blunt — The Girl on the Train και Into the Woods

11

Η Emily ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος κατά την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας και αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό. Η ηθοποιός λέει ότι η εγκυμοσύνη της, στην πραγματικότητα, την βοήθησε να παίξει τον συναισθηματικά ασταθή χαρακτήρα της γυναίκας που υποδύονταν.

12. January Jones — Mad Men

12

Η λεπτή και εύθραυστη γυναίκα του Don στο Mad Men πήρε κιλά ως αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης της κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν. Οι συγγραφείς αποφάσισαν να αλλάξουν λίγο το σενάριο, υποστηρίζοντας ότι το βάρος αυξήθηκε ως αποτέλεσμα του άγχους λόγω της συζυγικής σύγκρουσης της.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: