12 Κλασσικά Λάθη που όλες κάνουμε με το Eyeliner και ΠΩΣ να τα Διορθώσουμε. Δώστε Βάση στο 3ο! - Fanpage

12 Κλασσικά Λάθη που όλες κάνουμε με το Eyeliner και ΠΩΣ να τα Διορθώσουμε. Δώστε Βάση στο 3ο!

Είναι αλήθεια ότι το αϊλάινερ είναι δύσκολο στην χρήση. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συχνά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που σχεδιάζαμε. Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα βίντεο με συμβουλές για το πώς να διορθώσετε τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται με το αϊλάινερ.

Το βίντεο παρουσιάζει η Tina Yong, ειδική σε θέματα ομορφιάς. Δείτε τις αγαπημένες μας συμβουλές:

1. Βάζετε αϊλάινερ σε όλο το μάτι

83

Όπως λέει η Tina, όλοι το έχουμε κάνει αυτό κάποια στιγμή. Αν το κάνετε κι εσείς, ας σας εξηγήσουμε πώς έχει το πράγμα.
Βάζοντας αϊλάινερ σε όλο το μάτι, κάτω, πάνω και στις δύο γωνίες, κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα, το οποίο ποτέ δεν είναι κολακευτικό!

Αν θέλετε να μεγαλώσετε τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε αϊλάινερ μόνο στο πάνω βλέφαρο, όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες γίνεται.

2. Τραβάτε το μάτι για να βάλετε αϊλάινερ

Αν δεν θέλετε να γεράσει η επιδερμίδα του ματιού σας πιο γρήγορα, τότε προσέξτε! Τραβώντας το μάτι, μπορεί να προκαλέσετε ρυτίδες. Αντί γι’αυτό, η Tina προτείνει απλά να σηκώνετε το πρόσωπο σας προς τα πάνω για παρόμοια αποτελέσματα. Με αυτή τη μέθοδο θα κάνετε και λιγότερα λάθη!

3. Φορτώνετε πολύ το κάτω βλέφαρο

84

Όλες το κάναμε αυτό στο λύκειο, γιατί νομίζαμε ότι έτσι δείχναμε μεγαλύτερες. Και παραδόξως, είχαμε δίκιο! Δείχναμε μεγαλύτερες, αλλά όποια είναι πάνω από 18, σίγουρα δεν το θέλει αυτό. Η Tina αναφέρει ακόμη ότι το αϊλάινερ στο κάτω μέρος του ματιού μπορεί να το κάνει να δείχνει ασύμμετρο.

Για να διατηρήσετε το φυσικό σχήμα του ματιού σας, τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο και τονίστε την γωνία του ματιού με καφέ μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Αν θέλετε να μεγαλώσετε το μάτι σας, επιλέξτε μολύβι στο χρώμα του δέρματος μέσα από το κάτω βλέφαρο.

Δείτε τις υπόλοιπες 9 συμβουλές στο παρακάτω βίντεο:

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: